Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené herečky (3)

Christina Ricci

Pozor na tohoto prcka s kamennou tváří, jehož morbidní pohled může i zabíjet. Vím, těch Wednesday Addamsových bylo více, ale v podobě 11leté a 13leté Christiny Ricci je doslova legendární. Žádný stud, žádný soucit, jen metus, dolor, mors ac formidonis! Tedy teror, bolest a smrt pro všechny! Jinak ne nadarmo se říká, že od té role má tak trochu problémy se smrtí či morbidnostmi, protože skoro celá její filmová kariéra je postavena na střídání romantických a rodinných filmů s těmi morbidními (Ospalá díra, Zrůda, Zjevení, Prokletí, V řetězech, Po životě). Na něco takového nelze zapomenout.

Anna Julie Slováčková

Jestli jste si někdy mysleli, že dokonalý člověk neexistuje, měli jste pravdu. Člověk nemůže být úplně dokonalý, ale to neznamená, že se dokonalosti nemůže přiblížit... A to je přesně případ Anny Julie Daniely Sylvy Slováčkové, nebo spíš jen AJ Slováčkové. Čekáte nafrněnou mladou hvězdičku, ale dostanete rozumnou holku, jejíž názory jsou docela netradiční. A souhlasím, láska je hnus, taky na ni nevěřím...

Leah Van Dale

Konečně nějaká WWE Diva, která umí něco víc než jen vypadat dobře a k tomu přidat pár wrestlingových chvatů během zápasů. A pokud by jí brzy vykopli, tak se stejně nic nestane, protože je to modelka, roztleskávačka, juniorská kickboxerka, profesionální tanečnice, certifikovaná fitness trenérka a profesionální wrestlerka (tedy i herečka). A navíc má ještě vystudovaný marketing. F.A.B.U.L.O.U.S. - Moon Walking, Trash Talking Princess of Staten Island, Car(a)mell(k)a. :)