Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (55)

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Such a perfect music 👌❣️ takový devadesátky, téměř 😍💀 super soundtrack 👍

plakát

Letuška (2020) (seriál) 

Jako parafráze na Dickensena zajímavý 🙂... Ale i zajímavé pojetí typologie alkoholika. Zvláště když se Cassie svíjí v cele a před očima se jí zase odehrávají nějaký Duchovánocovský scény z dětství byla zobrazená autenticky. Cuoco mne neiritovala zdaleka tolik jak se jinde zde píše. Zosia Mamet vyčnívala nad ostatními. Tempo filmu, zejména díky efektivnímu střihu je příjemný.

plakát

Život s Helenou (2004) 

Cože to nízký hodnocení? Jedna vtipná hláška za druhou! Dlouho jsem se u filmu tak od srdce nenasmála. Chytrý, vtipný, milý.

plakát

Aloha (2015) 

Aloha! Moc vtipnej a milej, chytrej film. Proč tak nízký hodnocení? Začátek snímku vypadá na následnou velkou volovinu, a ono ne! Příjemný překvapení, jemnej humor, výstižně uchopená problematika partnerských vztahů (teda určitýho druhu vztahu) a především některých frekventovaných jevů v hnutích pánské mysli (vtipné skeče ohledně mužského rozhovoru v mlčení :)). Ale je to velmi odlehčený humor. Pokud od toho nic nečekáte, příjemně se pobavíte ;).

plakát

Vykolejená (2015) 

Aale, vždyť je to vtipný. Chytrý a hlavní představitelka autentická (čemuž jistě napomáhá fakt, že si scnář napsala na tělo). Nechápu tak nízký hodnocení - sprostarny beru jako nadsázku. Dávám 4. Ne, dávám 5, je to vážně pěkný a je to podhodnocenééé. Jo, ve filmu sledovanej trhák obsazenej Radcliffem a Marisou nemá chybu.

plakát

Steve Jobs (2015) 

Mně to připadalo jako hodně dlouhá konverzace bez dějových zvratů a linie (kupodivu, vzhledem k dramatickému vývoji jobsových životních událostí). Navíc vpravdě hysterická konverzace. Ad 1) asi tak v polovině filmu si všinmnete, že jediným výrazovým prostředkem herců je do různý intenzity vystupňovaný řvaní. Tady se ani nemluví, ani nešeptá, ani nic podobnýho. A ne, nepřestane se ječet až dokonce. Ad 2) si povšimnete, že film je takovým tím "neotřelým" způsobem manipulativní až na půdu. Ad 3) režisérovi asi unikl fakt, že v díle je třeba před bouří ticha, před nádechem výdechu, barvy vyzní v doprovodu bílé atd. Suma sumárum: Nemam ráda, když ze mně chce někdo ždímat emoce za každou cenu. Takhle povadlej životopis jsem už dlouho neviděla. Tři hvězdičky za převedení tématu na filmový plátno a skvělý herecký výkony i pod takovou strašidelnou režisérskou taktovkou.

plakát

Je těžké ji svést (2015) (TV film) 

Snesu hodně. Dokonce mám v oblibě hloupoučký romantický komedie. Také Curtise mám ráda. Ale tohle!?? Chceteli některý z večerů přikusovat k vínu notnou dávku sentimentu, máte možnost. Jinak: ani jednomu z herců ona servírovaná naivita vážně nesluší. Judi Dench je samozřejmě beztak skvělá. Ale měla jsem u toho filmu podobný pocit jao hlavní hrdinka; že ze mne Richard Curtis dělá trochu pitomce.

plakát

Nadějný rok (2011) 

To je ale milej a veselej film. A dokonce má i maessage : pozor jakou daň platíš za profesionální kariéru :)

plakát

Velké oči (2014) 

Vždyť to odsejpá, ne že ne. Navíc je zpopularizován další příběh, který rozhodně stojí za povšimnutí. Mně se to líbilo.

Ovládací panel
3 body