Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Bulšit (2001) 

Zkurveně trapná parodie na Velmi nebezpečné známosti a 10 důvodů proč tě nenávidím. Kapitáne Ameriko a Tede Mosby, tak tohle teda HELL NO!!! Jedna hvězdice za všudypřítomný vyvalený kozy a za 2-3 slušný fóry.

plakát

Pobřežní hlídka (1989) (seriál) 

Kozy nahoru, kozy dolů. Kozy nahoru, kozy dolů. Kozy nahoru, kozy dolů. Kozy nahoru, kozy dolů. Kozy nahoru, kozy dolů....Neboli stručný obsah děje. Objektivně to nemá samozřejmě cenu ani hodnotit, ale aspoň jsem si u toho vždycky spravil oko. A koukám, že tu začínal i Jason Momoa.

plakát

The Up In Smoke Tour (2000) (koncert) 

Tak určitě. Je to jedno z nejlepších hip hopových DVD. Záznam legendární koncertní šňůry velikánů západního pobřeží obsahuje hymnu za hymnou. První část tracků si vezme na starost Ice Cube a dojde i na Crip Walk. Pak přebere mic Eminem s několika songy a poslední část, tvořící převážně výřez z Dreova masterpiecu 2001, patří Snoopovi s Doctorem. Příjezd lowrideru na pódium a Still D.R.E. je lahůdkové finále. Classic shit...."Still not loving police (Uh huh)"

plakát

Velký třesk (2010) 

"Slečno, kdy končíte??? Tak 14 minut po předehře..." Několik vtipných situací a hláškující Banderas nevyváží fakt, že je to scénáristická patlanina. I herecký line-up vypadal zajímavě. Třeba Snoop a jeho porno rolička ("Hitchcock did") výrazně potěšila. Škoda toho zbytku.

plakát

Blood Runs Cold (2011) 

Po skvělém Witheru jsem zabrousil do dřívější tvorby pana Laguny. A dostal jsem pěstí do koulí (samozřejmě myšleno obrazně). Mám rád horory z takového prostředí (chata uprostřed lesa, všude sníh). Tady byl ale opravdu cítit hrozně malý rozpočet. Bohužel tu nefunguje skoro nic. Gore je hodně slabé. A herecky je to fakt na facku. Představitelku hlavní hrdinky bych nenechal hrát ani v reklamě na prací prášek. Tak tragický výkon jsem snad ještě neviděl. Aspoň, že ukázala kozy...Chtěl bych tomu dát víc, ale fakt to nejde.

plakát

Vlkodlak (2007) odpad!

Že já kokot jsem za to vyhazoval peníze. Zase jsem se nechal nalákat na obal. Příště si budu radši hodinu a půl kartáčovat chlupy na nohách, než tohle zažít znova. Bez debat jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl..

plakát

Mama (2013) 

Mama je hodně rozporuplný horor. Filmově všechno funguje, jak má. Budování atmosféry, lekačky, herecká stránka(i dětské postavy) - vše OK. Ale co jsem opravdu nebyl schopnej strávit, byl vzhled a především obličej Mamy. To se fest nepovedlo. Většinou působí spíš komicky, než aby děsil. CGI taky né vždy kvalitní. A závěr nebyl zrovna nejlépe zvládnutý. Ale je to určitě kvalitní filmařská práce od Muschiettiho a jeho budoucí projekty se bezesporu vyplatí sledovat...Sinister každopádně vede.

plakát

PostHuman (2012) 

Okamžitě zfilmovat. Tenhle řízný kraťas z cyberpunkového prostředí by si určitě zasloužil delší verzi. Tak krátká stopáž prostě nestačí.

plakát

Muž z Acapulca (1973) 

Bob Saint - Clare je ultimátní frajer. Belmondo září v parodické roli na všemožné tajné agenty a víceméně i sebe. Ale jednoznačně vede knižní rovina filmu s Bobem nad tragikomickou realitou spisovatele Merlina. Scéna s tlumočníky nebo naschvály spisovatele svému hrdinovi jsou pecka. Ale tady nemá cenu vypichovat jednotlivé scény, to se musí vidět celý. A Jacqueline Bisset je tady nádherná. Fakt kost...Jedna z nejlepších Belmondovek. Film, na který se dá dívat znova a znova bez poklesu na zábavnosti.

plakát

Válečná mašinerie nacistů (2007) (seriál) 

Zoufale nudný dokumentární cyklus mapující jednotlivé složky německé (nacistické) armády...