Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Telenovela
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Mariana, královna noci (2003) (seriál) 

Mariana, královna noci je úžasná mexická telenovela, velmi napínavá a až překvapivě akční. Alejandra Barros, Jorge Salinas, Angélica Rivera i César Evora tady vytvořili skvělé role, a všichni, kteří dávají odpad viděli z celkových 135 dílů maximálně 2, styďte se! Mariana si zaslouží minimálně 35% oblíbenosti!!!

plakát

Skrytá vášeň (1998) (seriál) 

Malý vzkaz pro uživatele EURO SVK - Podle tvého popisu,je jasné,že myslíš skvělou kolumbijskou telenovelu Plameny vášně - http://www.csfd.cz/film/165597-plameny-vasne/ (Pasion de Gavilanes),která je z Kolumbie,tato telenovela je z Mexika,a v ČR ji vysílaly stanice TV Praha a TV Prima a na Slovensku JOJka.Spletl ses!!!

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Na Ulici,1.český nekonečný seriál se dívám od 1.dílu v roce 2005.Musím říct,že za těch 7 let vysílání,je to velmi komediální,místy i dramatický seriál ovšem poslední dobou se mi zdá nudný.Scénáristé by měli vylepšit scénáře!!!

plakát

Bojíte se tmy? (1990) (seriál) 

Tak na tenhle naprosto skvělý skvělý seriál NIKDY NEZAPOMENU!!!Sledoval jsem ho jak v české premiéře na ČT1,tak potom na dnes již neexistující stanici SuperMax.Děsuplné historky mě vždy dostali a myslím,že tento seriál by si rozhodně po tolika letech zasloužil svojí REPRÍZU!!!

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Nejlepší americké drama posledních let,skvělé výkony Jakea Gyllenhaala a bohužel již zesnulého Heatha Ledgera Vás naprosto nadchnou stejně jako mě!!!Všem doporučuji!!!

plakát

Sabrina - mladá čarodějnice (1996) (seriál) 

Také seriál který miluju ale aby ho Prima Love reprízovala už asi posedmé to je moc.Jinak Sabrina Spellman,Hilda Spellman,Zelda Spellman a Harvey Kinkle jsou skvělé postavy,a kdo neviděl úplně poslední epizodu seriálu,čili sedmé série tak vůbec nemůže hodnotit.Schválně,víte koho si nakonec Sabrina vzala za muže???

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Tento seriál miluji,myslím si ale že těch repríz bylo už vážně moc.Viděl jsem ho asi 10x a znám ho celý nazpamět.Prima Love by měla s těmi reprízami skončit.Kdyby takhle často televize reprízovali raději jiné seriály,například Manuelu,Tak jde čas,Knots Landing anebo Esmeraldu!!!

plakát

Dallas (1978) (seriál) 

Nejlepší soap opera jakou jsem kdy viděl.Nikdy nezapomenu na to jak Bobby vlastně nezemřel,že to byl jen sen.Kdykoli ZREPRÍZOVAT!!!

plakát

Dynastie (1981) (seriál) 

Skvělá soap opera mého dětství!!!