Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (11)

plakát

Eliška a Damián (2023) (seriál) odpad!

Nejsem nijak náročný televizní divák. Nicméně toto je opravdu DNO! Ani nechci nikomu příliš nakládat, ale Ema Smetana aspiruje na nejneschopnější herečku všech dob. Já si nemůžu pomoci, ale ona je fakt strašně špatná. Viděl jsem zhruba dva díly a vlastně jsem se nemohl soustředit na nic jiného než na to, jak strašně špatná herečka ona je. Doufám, že se dřív dočkáme pokračování Rodinných pout nebo 1 254 238 dílu Ulice, než se Prima rozhodne natočit druhou sérii tohoto skvostu! Evidentně i žumpa má své dno!

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Čekal jsem lecos, ale toto mne teda hodně překvapilo. Mamma mia je prostě kult! Patřím hrdě do něj. Pro každého má nějaké určitá chvíle, hudba, nebo třeba film zvláštní význam. Pro mne je to Abba a Mamma mia. Vše mam spojené s mojí maminkou, která tuto hudbu a film milovala. Nebudu spoilerovat v komentářích ale dějová linka jako by kopírovala osud toho co se stalo jí... Pro mne to bylo strašně emotivní... Nehodnotím objektivně, jsem zcela zaujatej! Pro mne asi nejemotivnější film co kdy kdo natočil... Díky!

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) odpad!

Seberte dlouho odložené herce, přidejte trapný příběh z malého města, zamíchejte a prskněte na Novu. Vualaaa... Doktoři z Počátků jsou na světě.

plakát

Zmizení (2013) 

Pro mě po dlouhé době parádní film s kriminální zápletkou. Akorát mam prostě pocit, že poslední dobou je hit točit filmy které trvají kolem 3 hodin... Ale určitě doporučuju :-)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Proti gustu... Za mě nenadchnulo, neurazilo. Ale by to trvalo 3 hodiny?

plakát

Deník zasloužilé matky (2001) (seriál) 

Každej jsme jiný! Ja považuju tento seriál ze super rozptýlení a opravdu se pokaždé zasměju. Viděl jsem všechny serie a i mi bylo líto že tak úspěšný seriál nepokračuje dál. Musim je vyzdvihnout jak svkěle Reba McEntire a Melissa Peterman ztvárnily role. Klobouk dolu! Pokud se chcete pobavit a zasmát i pohodového seriálu určitě doporčuji :-)

plakát

Eragon (2006) 

Velký paradox... kniha má neskutečný potenciál udělat z ní kasovní trhák... místo toho vzniklo toto... Zklamání!!!!

plakát

Hunger Games (2012) 

Za mě film předčil očekávání! Ku podivu natočeno téměř stejně jako je napsaná kniha! Za mě jeden z nejlepší filmu za rok 2012!!!!

plakát

Rocky Horror Picture Show (1975) 

Naprosto bizardní extrémní show! Opravdu film dostál tomu co sliboval! neskutečně mě baví!

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Podle mě film pozvedlo pár celkem povedených vtipů, kterým jsem se zasmál. Jinak je film nekoukatelný a dokonce i na mě je to velká slátanina všeho!