Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 024)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Wow! OMG! Sakra pes! Ou Shit! Holy shit! Můj bože! K sakru pes! Těmito slovy jsem mohl nejlépe popsat mojí vykulenost od začátku do konce tohoto filmu. Pro mě nejlepší film, který jsem za poslední rok viděl! Tak krásný a dojemný a zvláštnější snímek jsem nikdy neviděl a neuvidím. Adamova Jablka ukazují navíc, že i náckové dokážou mít lidskost a to Adam po asi hodince konečně dostal. Mě to zrovna moc jako komedie nepřišlo, ale za to mě to hrozně dojalo a ten výkon Madse Mikkelsena..... ó můj bože to bylo něco neuvěřitelného. Ty jeho dialogy a výkon, zkrátka jsem jen valil oči a hned jsem si ho přidal do mé top 010 oblíbených herců. Nejlepší film o lidskosti.

plakát

Aféry (2011) (seriál) 

Ubohej seriál který nezná hranice.Jedna hvězdička za seriál dvě za herecký výkon.31%

plakát

Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011) 

Další snůžka skvělých vtipů. Černošské komedie se mi prostě zamlouvají a ty s Martinem Lawrencem jak by smet! Můj nejoblíbenější černošský herec v mé nejoblíbenější komediální sérii. U jiné komedie jsem se tak nenařechtal jako v této a zakončení této pecky se vážně vyvedlo... nemám slov.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Nejsem zrovna moc zvyklý sledovat britské sitcomy, protože Amerika už totálně ovládla všechny filmografie.A proto, když se kouknu na britský sitcom či seriál příjde mi to trošku jiné.Ty americké filmy, seriály, sitcomy či jiné fénomény dvacátého století až současnost mi tak zblbly hlavu že prostě na to nejsem zvyklý.Ale je to skvělé.It Crowd je takový starší bratr dost skvělého amerického seriálu The Big Bang Theory a bohužel zřejmý remake TBBT byl pro mě lepší než právě toto, ale i tak je to skvělé i když to zrovna není to úplně nejlepší od Velké Británie.89%

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Zajímavější a napínavější seriál neznám.Seriál, který jsem hltal už odmala.Rodiče zrovna neměli radost, že už v tak raném věku sleduji tak ohavné věci a Akta X opravdu byla ohavnost.Já se od většina svých vrstevníků v mládí totiž dost lišil svým vkusem.Zatímco oni žrali kokotiny typu Twillight či Hanna Montana a to je i do teď, tak já už viděl krváků a nepřístupných filmů o kterých si oni můžou nechat jen zdát.Pulp Fiction, Goodfelas, Rambo, Rocky, kriminálky od Scorseseho, všechny akčňáky od a se Stallonem a taky X Files tohle všechno jsem už v osmé třídě měl za sebou a na střední už jsem pak jen poslouchal: Byl jsi na Stmívání v kině?Už by mohla vyjít dvojka Stmívání.Dneska dávají Hannu Montanu.Tohle jsem občas musel zažít a radost to rozhodně nebyla, ale melu tady jenom zbytečné blbosti a radši budu mluvit k seriálu.X Files jsou dnes už jasná kultovina, která se hltá a ještě hodně dlouho se hltat bude.Já si tento seriál vždycky rád vychutnám a bylo by blbé kdyby má dětská seriálová láska nebyla v mé top 010.Senzace sama, která ještě k tomu dvoum hlavním postavám (hercům) změnila život.

plakát

Akta X - Úvod (1993) (epizoda) 

První epizoda a první styk z asi nejzajímavějším a nejlegendárnějším seriálem všech dob.Nedopadlo to zrovna podle mých představ, ale nebylo to vůbec ic hrozného, jenom trošku slabší díl.

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Vlastně ani nevím proč jsem tomuto filmu dal i podruhé šanci i přesto že po první projekci mi to vůbec nevonělo. A nakonec po druhé projekci hodnotím film čtyřmi hvězdičkami. Pravda je že jsem měl prostě chuť vidět něco akčního a to od Seagala a toto mi přišlo naprosto geniální na večer. Filmy sleduji celý život a zřejmě se můj vkus stále více mění a tento film mi to potvrdil. Aljaška je nádherný stát v USA do kterého bych se jednou chtěl podívat protože mě snad v každých filmech okouzlila a to se stalo i tady.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Jedenáctý leden, rok 2013, sedmnáct hodin, patnáct minut, čtyřicet sekund, teplota -4°C, tlak vzduchu nevím (fyzika mě nikdy moc nešla a nikdy nebavila) a jeden šťastlivec, který právě viděl další skvělý film jménem Petr píše svůj názor k filmu.Amélie z Montmartru je další perfektní francouzský film plný skvělého a trošku jiného humoru(konečně) a také originálního.Hlavní co na tomto filmu je, je to, že se u něj vůbec nedá nudit chvíli je to skvělá komedie s naprosto mokrým humorem, druhak docela smutné drama a potřetí komedie plná skvělé romantiky a všechny části fungují naplno a úžasně.Film, který můžu vidět skoro pokaždé.100%

plakát

Americká krása (1999) 

Nejlepší "tragikosatira", dokonalý film, ke kterému je netřeba se vyjadřovat. Nejlepší film o nenávisti, podvodech, ale i lásce a mnoho dalších věcí. Zkrátka nemám slov. Všechny tyto tagy fungují na sto procent. Jindy přijde taková černo humorná scénka, která je rázem nahrazena nějakou dost smutnou a nebo někdy i mrazivou, či lechtivou scénou, v haluškách Kevina Spaceyho :-). American Beauty asi změnila život všem působícím osobnostem v tomto filmu. Sam Mendes vstoupil do světa režie hned se svým nejlepším a hned legendárním snímkem, Kevin Spacey se stal hned o něco lepším hercem, snad tím nejlepším v té době a tato role snad byla ta vůbec nejlepší v které kdy působil Annette Bening, kterou zrovna moc neznám a zřejmě také většinu a tudíž také naprostá změna a zřejmě také její životní role, Thora Birch to samé jako u Annette Bening, Wes Bentley, Chris Cooper, Mena Suvari a Thomas Newman a jeho legendární soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=6sWll2mqPD0, zkrátka American Beaty změnila všem působícím osobnostem život a nejen to. Změnila také celé filmové dějiny a i mnohé další. No... a stejně jsem se rozepsal :-).

plakát

Americké psycho (2000) 

Proč jsem se já blbec na toto koukal.Jediné co jsem si z tohoto filmu odnesl je že se mě trochu znepříjemnil Christian Bale.Asi musel bejt zfetovanej herákem když přijal roli tohodle psychopata.36%