Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 024)

plakát

Osm hrozných (2015) 

Za poslední cca tři roky kdy vyšel Vlk z Wall Street je Osm hrozných řekl bych nejlepší film. K tomu prostě není co říct Tarantino je bůh a tohle je další dílo boží. Většina filmů které trvají skoro tři hodiny jsou místy nudné a někdy přehnaně dlouhé ale u Tarantina jsem se zatím nikdy nenudil a vždycky mě dokázal pobavit a zaujmout i jiným způsobem a to vždy na sto procent. Chci další jeho pecku.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Druhej Thor a první Avengers s prvním Iron Manam zatím v téhle sérii rozhodně vedou ale druhej díl Kapitána Ameriky rozhodně nezklamal. Drží si skoro pořád stejné tempo jako jednička jediná škoda od skvělého zážitku byl humor, kterého v tomto ani v prvním dílu moc nebylo a proto to nebylo stoprocentní jako právě Thor nebo Avengers, ale i tak skvělá podívaná.

plakát

Godzilla (2014) 

Godzilla mě nikdy nebavila a nelákala, ale chtěl jsem ji vidět. Přeci jen i když film není nic extra tak Godzilla je snad nejúžasnější filmový tvor po Alienovi a tak jsem to chtěl vidět čistě z vizuální tvorby a proto asi je i Godzilla z letoška o hvězdičku lepší a to jen díky režii. Za film zase čistá trojka.

plakát

Interstellar (2014) 

Po těch všech Nolanových filmech byl Interstellar určitě mým nejočekávanějším filmem roku. Čekal jsem další průkop filmografie a taky tomu tak nejspíš i je, ale zároveň jsem čekal skvělý filmový zážitek, který zrovna úplně nedorazil a to mě hrozně mrzí, protože Interstellar je krásný film, ale nijak zvlášť mě neokouzlil. Jediné co mě fakt dostalo úplně a v čem byl Interstellar snad nejlepší vůbec byla ta hudba. Lepší hudební zážitek by si snad člověk ani z muzikálu nepřinesl, takže jestli si chcete zpříjemnit večer nad skvělou hudbou, tak prosím. Snad se povede alespoň závěrečná část Hobita.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

O trošičku slabší než jednička, ale jinak dvojka pracuje furt skvěle a skoro stejně jako jednička. How to Train Your Dragon mě ani jeden díl nedostal úplně na maximum, ale rozhodně to vždycky bude surpovej animák, kterej nikdy neomrzí.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Dalo by se říct, že to byla totální blbost, ohledně toho humoru a tak. Ale to bylo to co se mi na tomhle tak líbilo. Já totiž blbosti miluju. Ještě do teď jsem o něčem takovém neslyšel a byl to skvělý nápad udělat animák o legu a ještě k tomu tak neskutečně zábavný. Už se nemůžu dočkat dvojky. PS: Lord a Miller jsou fakt borci.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Už je to nějakej pátek co jsem viděl nějaký fakt hodně dobrý sci-fi, který na mě udělalo fakt dobrej dojem. Je ale pravda, že scifárny o mimozemšťanech mě snad nikdy nezklamaly. Hrozně mi to připomínalo District 9, kterej jsem často přiřazoval k dokonalosti, takže tady je to celkem jasný, že mě to nemohlo zklamat. Řekl bych jedno z nejlepších sci-fi filmů za posledních X let, aspoň pro mě.

plakát

Noe (2014) 

Hodně mě zajímalo co z toho Aronofsky vytvoří, u něj jsem byl prostě zvyklej na neskutečně skvělá psycho dramata, která patří mezi mé nejoblíbenější filmy a tak jsem byl fakt zvědav jak dopadne tohle, to co mu skoro vůbec nehraje do jeho stylu filmů. Musím však říct, že mě opět nezklamal, sice slabší dílo, ale dobré. Na Noaha jsem se vlastně nějak ani nechystal, spíš jsem čekal až si na ten film zase vzpomenu a pak se na něj možná podívám a to se stalo a nerozhodl jsem se špatně, aby taky jo když to bylo Aronofskyho film a v době katastrofy jsem bez problémů poznal, že přeci jen tam Aronofsky dal trošku svého stylu hnusného, nervy drásajícího napětí. Určitě to pro mě není nejslabší film od Darrena.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Na druhou Očistu jsem se těšil hodně, první díl se celkem povedl a hlavně měl sice nesmyslný ale naprosto originální děj i když se to pak stejně všechno dostane do typické vyvražďovačky. Uvažoval jsem i nad kinem to nevyšlo bohužel, ale netrvalo dlouho a dnes jsem si ji krásně užil a musím říct, že opět celkem spokojenost. Dvojku spolu s jedničkou bych hodnotil lehce nadprůměrně, řekl bych totiž, že si z obou dílů beru skoro úplně stejný zážitek, ale přeci jen z tohoto o něco málo větší díky trošku "prostorovějšímu" filmu a ne odehrávajícím se v jedné budově to je tak vše co bylo na tomhle lepší. Klidně bych přivítal trojku.

plakát

Pompeje (2014) 

WOW! Paul Anderson si s touhle hodně dávnou katastrofou pohrál mistrovsky. A celkem se divím co se tady lidem nelíbilo. Ale to není moje věc mě se to prostě líbilo a nemůžu si to vynachválit. Ta úžasná režie, ty akční scény to všechno kolem, prostě dokonalost sama. Po téhle úžasné stominutové odrovnávce prostě musím dát pětku, jinak to nejde a upřímně seru na ostatní. To co jsem tak nějak očekával od tohohle kousku bylo přesaženo v něco co jsem opravdu nečekal. Mistrovsky odvedená práce z vizuálního hlediska a samotný film? Dokonalost!