Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (315)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Neskutečně propletený a komplikovaný příběh už jen ho vidět na plátně ,natožtak ho číst. Obdiv a má úcta patří tvůrcům i všem hercům za tento skvělý počin.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Možná je to tím, že jsem na Age of Ultron byla v kině, možná tím, že to bylo ve 3D, ale mě se to sakra líbilo. Jistě je to něco trošku jiného než jednička a konec taky zrovna nevychytali, ale i přes přemršť efektů, to mělo grády.

plakát

Babe - galantní prasátko (1995) 

Trošku infantilní, trošku přitroublé, ale pro mě, díky nostalgickým vzpomínkám, taky naprosto kouzelné. Babe ve mě vyvolává ty nejčistější emoce, které si pamatuji ještě z dětství.

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Bavila jsem se. A víc než u jedničky.

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Tak přesně takhle by měla vypadat romantická komedie na kterou čekají miliony puberťaček. Nepopírám že nemá moc složitou zápletku a stejně jako u velmi podobného filmu "Kráska mezi muži" víme jak skončí ,to ale nevadí ,protože právě ten konec je ta část ,kdy se každé madé dívce toužící po princi na bílém koni zdá svět krásnější.

plakát

Bažina (2006) 

V podstatě béčkový horor ,který ovšem u dítek madších 12 let zanechá psychické násedky.

plakát

Bezcenný syn (2007) 

Docela dobrý, zábavný thriller na sobotní půlnoc...nebo spíše né na půlnoc...asi v půlce jsem se začala ztrácet, kdo je vlastně nevinný, kdo je padouch a v neposlední řadě, kdo je psychopat....způlky protože je to příběh vskuku kompikovaný a geniální a z té druhé půlky protože jsem byla ospalá. Přesto jsem vydržela do konce a výsledné skore mě překvapilo.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Normálně za 3, ale díky promítání o příjemném sobotním večeru a ještě ve dvojici s Pacific Rim, za 4.

plakát

Bluff City Law - Ave Maria (2019) (epizoda) 

Tenhle díl mě tak moc rozčílil, že jsem chtěla dát jednu hvězdu. A pak jsem si uvědomila, že právě na to, nad čím jsem se tak rozčílila, měl díl poukázat. Bylo by fajn, kdyby se nad ním více lidí rozčílilo a hlavně zamyslelo.