Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (315)

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

,,ABY POSLALI POMOC, TAK V NICH MUSÍME PROBUDIT STUD“...Válka dělá s lidmy divné věci. Jen tehdy se ukáže charakter, aka : Někdo se ukáže jako sbabělec který uteče, někdo jako krvežíznivý sadista, někdo slyší jen na úplatky a jen málo je těch, ktěří by za deset neznámých nevinných lidí položili svůj život. A tak vznikají jak váleční zločinci, tak váleční hrdinové. Toto je velmy silný příběh, nad kterým si sice většina normálních lidí popláče, ale pochopí ho až tehdy, až nějakou váku zažije. Stejně si z něj můžeme něco vzít...A to, že lidský život je cenný a stojí za to být statečný a nevzdávat naději, ať se situace zdá jakkoli zlá či beznadějná. Paul Rusesabagina ukázal, že se to vyplatí bojovat.

plakát

House of Salem (2016) 

Já to chtěla vidět kvůli Andrew Lee Pottsovi...dobrej vtip :D na obrazovce je asi 20 vteřin.

plakát

Hra na hraně (2013) 

Ben Affleck je jako Robert de Niro či Adam Sandler....čím stařší, tím lepší herec a kvalitnější výkony. No a Justin Timberlake ? Podlě mě se měl vždy věnovat spíše herectví než hudbě. Pokud jde o film Runner Runner, tak je to jen jeden z mnoha fimů, které ukazují a mapují skorumpovanost států jako je Costarica, Kolumbie, Cuba či Brazílie. Parádně ukazuje, že když má člověk prachy může všechno. Jen narozdíl od Evropy nebo Severní Ameriky, tam to už ani neskrývají.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Velmi zábavný a taky velmi poučný seriál plný zápletek.

plakát

Hranice zlomu (2003) 

Takovýto film donutí snad každého pochybovat o zavedených názorech správného životního stylu a místo toho nám zasadí do hlavy brouka, který nás nutí přemýšlet o malichernosti a zbytečnosti všeho okolo nás. Podle mě byla první polovina (hlavně začátek) vynikající, jenže s druhou polovinou filmu už tvůrci zapadli do známých kolejí akčního/válečného/romantického standardu.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Zase jedna bomba podle knižní předlohy. To nikdy nezklame. Poprvé jsem Game of Thrones viděla asi před dvěma lety a vůbec mě nenatchl. Před několika měsíci jsem se k seriálu vrátia a rozhodně jsem neprohloupila. Český dabing a moje maximální soustředění na děj seriálu se vyplatily. Historický nádech ,dobové šaty a účesy ,až do morku kostí zlí záporáci a na druhou stranu vždy odvážní hrdinové ,dávají tomuto dílu ten správný nádeech. Nejlepší history výpravné scifi na současné seriálové scéně. Jen škoda ,že jedna řada má jen deset dílů.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Nebudu tady vypisovat všechna pro i proti. Jen řeknu ,že je to jeden z mých nej a to mluví za vše.

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Only the Brave není vůbec špatný film, jen musím přiznat, že podle traileru jsem čekala něco úplně jiného. Čekala jsem mnohem více akce, napětí a hlavně ohně, ale oheň tu hraje jen vedlejší roli, což je pro mě osobně škoda.

plakát

Hrozící konec světa (2013) (TV film) 

Spasíme svět, ale musíme odpálit Rusko....To beru!!! ( typical Americans )

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Znáte ten pocit, když se kouknete na film, který je všemi vychvalovaný až do nebe, a on je opravdu skvělý? A znáte ten pocit, když vyjde druhý díl a vy se doslova škvaříte v polévce myšlenek, že tak dobrý jako první být nemůže? A on pak je? The Catching Fire je dokonce lepší než první díl. Mnoho zajímavých, ba i zajímavějších postav než v prvním díle. Hlavně pak už jednou přeživší splátci...zejména Finnick, Johanna a Diod...ti jsou skvělí.