Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (315)

plakát

Virgin River (2019) (seriál) 

Udělala jsem dobře, když jsem si tenhle kousek pustila po jiné romanťárně (when hope calls), která proti tomuto může blednout závistí. Virgin River je moc příjemný, miluji totiž filmy Nicholase Sparkse a tenhle seriál se jim moc podobá. P.S. Tim Matheson zde v podstatě opakuje roli Dr. Bricka Breelanda z Hart of Dixie, a už teď jeho novou postavu zbožňuju.

plakát

When Hope Calls - New Hope (2019) (epizoda) 

Prvních deset minut jsem na to hleděla a říkala si: What the f*ck? A pak jsem zjistila, že je to od Hallmarku a pochopila jsem, že k tomu celou dobu přistupuju špatně. Psychicky jsem se naladila na tu jednoduchou, odpočinkovou (brainwashed?) vlnu a pak už to celkem šlo.

plakát

Snídaně, oběd a večeře (2019) (seriál) 

Vzhledem k názvu tého show jsem tak trochu doufala, že se to bude točit okolo jídla. Jídla je tam bohužel minimálně, je to spíš konverzační nuda, protože tyhle ty nezávazný small talks provozuju denně sama, nemusím se na ně ještě koukat v telce. EDIT: Druhý díl už je o dost lepší, prostředí je zajímavější.

plakát

The Circle – USA (2020) (pořad) 

Já fakt doufám, že je to od Netflixu nějaká provokace a nemyslí to vážně (ve světě americké reality show člověk totiž nikdy neví). Snad nejsou účastníci skutečně tak neskonale blbí a jen to hrají. Doufám v to ve jménu lidské rasy. UPDATE: Tak musím potupně přiznat, že mě to vlastně docela chytlo. Všichni nejsou tak hloupí, jak to na první pohled vypadalo. Amíci mají prostě takovou otevřenou sebevědomou náturu a mně trvá si na to zvyknout.

plakát

Královské Vánoce (2014) (TV film) 

Každý, kdo viděl alespoň dva filmy z produkce televizní stanice hallmark, musel přesně vědět, co očekávat. Já už jich viděla dost a téméř vždy jsou to dvou či tří hvězdičkové počiny. A stejně si o vánocích pustím další, protože u těchto filmů nemusím přemýšlet.

plakát

Rush a vánoční ruch (2019) 

Varování: Film obsahuje kupu rozmazlených spratků a product placement na Pepsi, který vypaluje sítnice.

plakát

Bluff City Law - Ave Maria (2019) (epizoda) 

Tenhle díl mě tak moc rozčílil, že jsem chtěla dát jednu hvězdu. A pak jsem si uvědomila, že právě na to, nad čím jsem se tak rozčílila, měl díl poukázat. Bylo by fajn, kdyby se nad ním více lidí rozčílilo a hlavně zamyslelo.

plakát

Premiér (2019) (seriál) 

Kdo nechtěl proplesknout Soukupa do teď, změní názor.

plakát

Bumblebee (2018) 

Ono by to nebylo ani tak špatné, ale je to strašně šablonovité. Tvůrci se ani nesnažili o nějakou originalitu, a to mě vytáčí. Vypadá to, jako by brali svoji práci na sérii transformers už jako zcela rutinní záležitost.

plakát

Climax (2018) 

Na začátek musím uvést na pravou míru své hodnocení. Climax dostal 3 hvězdy, ale v zásadě je pro mě nehodnotitelný. Je to něco mezi 5ti hvězdami a totálním odpadem! Zanechal ve mě neskutečný pocit, velmi silný, leč rozhodně ne příjemný. Rozumějte, já skousnu hodně, s násilím a šílenostmi by se klidně mohlo ještě přidat, ale jakmile je tam zakomponované malé dítě, všechny vlasy se mi ježí a vypínám (stálo mě to spoustu přemáhání, ale i přes dětský křik, který je nejhrůzostrašnějíším prvkem filmu, jsem to nevypla).Což znamená, že svůj účel film asi splnil.