Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

Kémo, fakt jsem se zasmál. :)) Nemám tomu asi co vytknout, není to žádný velkofilm a o to větší bylo to překvapení. Všechno fungovalo, nebyly tam pro mě žádné nudné momenty či pasáže, vtip příjemný a postavy rozumné. Nemusely by furt odhazovat všechny zbraně, co najdou, ale jinak ok :D

plakát

Letopisy rodu Shannara (2016) (seriál) 

Je to přesně na hranici. Jen o trochu blbější a už by mě to nebavilo. Jsem veliký fanda fantasy, tj.nejspíš cílovka, ale připadá mi, že se seriál nějak nemůže rozhodnout, jestli je určen pro 12ti leté a nebo starší. Místy moc krve a násilí pro děti a místy moc nelogičností a kravin pro dospělé. Celé to táhne druid a ta roguna. Proslovy půlelfa jsou debilní a je to šampón, ale na druhou stranu, má to být elf (buzna). Princezna je na pár facek, nejradši bych, aby jí dal někdo pořádně do držky a jí se rozsvítilo. Když pominu, že nemám rád přes 70% postav a že příběh je klišé, tak docela dobré. :D

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Byl jsem v šoku. Nečekal jsem od toho totiž o nic víc, než americkou, efekty přeplácanou, slátaninu a pletl jsem se. ANO, je tam vidět podpis Diznyho a pár věcí mě tam trochu mrzelo. (Proč je všem hlavním hrdinům okolo patnácti? Proč Sithský lord vypadá jak Bílý skřet z Hobbita? Proč, nezabiju člověka, který se mě snažil zabít, když mám možnost? Proč umí šermovat se světelným mečem na vysoké úrovni všichni, krom Sithského učedníka? :D ) Ale celkový dojem byl přece jenom kladný. Hudba skvělá, příběh pěkný, herecké obsazený zajímavé (měla ta holka britský přízvuk? :D ) a jedna jediná věc mě děsí. Vynechali velkou část příběhu, budou točit prequel? Protože pokud jo, tak se v řazení epizod už nevyzná ani prase. (Aneb 4,5,6,1,2,3,9,8 :D )

plakát

Ty, já a apokalypsa (2015) (seriál) 

Tak mám shlédnutý celý seriál a musím říct, že nerozumí těm negativním komentářům. Je to vtipné, je to zajímavé, je to promyšlené a je to netradiční. Spousta otevřených dějových linií mi nedá spát a musím na ně stále myslet!! Příjde mi to jako skvělá práce. Bavilo mě to moc.

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Falling skies mě hodně bavilo. Není to drama na úrovni battlestaru ani sranda typu firefly... Je to oddechovka, která zaujme a potěší. Líbí se mi výběr herců, stejně jako zápletky, či nestandartně pěkné efekty na to, že seriál je relativně neznámý. Viděl jsem všechny díly, od začátku do konce. Líbí se mi, že skončili dřív, než jim došly nápady, nenatahovali nic... za mě super, bavil jsem se celou dobu.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Strašně pěkná myšlenka, ale bohužel hůř provedená. Jedna nelogická reakce střídá druhou a nepotkal jsem se s postavou, která by dělala rozumné rozhodnutí. Řeší tam kraviny, namísto toho, aby se starali o přežití a když pominu asi pět hlavních postav, tak zbytek jsou jen hloupé ovce, které nemají nic jiného na práci, než sledovat hlavní postavy. Spousta rozhodnutí jsou stupidní a často vedou k naprosto zbytečné smrti. Nevím no, ale s tímhle si někdo moc práce nedal... a nebo je to hold určeno pro mladší diváky a já v tom zbytečně hledám nějaké GoT, Walking dead, breaking bad nebo jiný klenot.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Dnes vyšla šestá epizoda a já si řekl, že už jsem viděl dost na to, abych film ohodnotil. Je to mnohem lepší, než jsem čekal, lepší, než jsem si myslel po pilotní epizodě a musím říct, že mě děj dost vtáhl. Agent Carter je moc charismatická a zajímá žena, Jarvis je také obsazený moc pěkně a kapitán SSR je od pohledu frajer. Pokud jste fanoušci Marvel Univers, tak určitě nenechte tenhle seriál, aby vás minul a pokud ne... tohle je stejně trochu jiné kafe, než klasický Iron-man, Agents of Shield a jiné... doporučuji.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Nevím proč, spousty lidí nadává na trilogii hobita. Ano, není to podle knihy přesně a ano, je to více pohádkové, než pán prstenů. Některé části určitě. Přesto to dohromady dává moc pěkný příběh a nádherně zpracovaný. Thorinova posedlost zlatem mě celou dobu držela v napětí, reptání trpaslíků, Bilbova reakce.... všechno to do sebe pěkně zapadalo. A bitva samotná byla úžasná. Tak pěkně podanou trpasličí armádu jsem neviděl ani ve svých nejdivočejších představách, spolpráce s elfy byla výborná, dokonce i ten Legolas mi tam nějak nevadil v tomhle díle. Ano, když padal ten provizorní most a on vybíhal po kamenech zpět nahoru, zakroutil jsem si hlavou, ale zážitek mi to nezkazilo. Navíc se Legolas nemůže rovnat s Killiho Spider-man-kozou. (a na to se schválně podívejte, když trpaslíci vyjíždějí na kopec zaútočit na Azoga, jedna koza běží opravdu šíleným způsobem, div ne hlavou dolů, pokud nemá geny spider-mana, nedovedu si to vysvětlit) Stejně tak medvěd výsadkář byl k nezaplacení. Každopádně film byl výborný, zážitek mám skvělý a nelituju ani dvou stovek za kino ani čas, který jsem u snímku strávil a ještě určitě někdy znovu strávím.

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Úplně bych to nezatracoval. Ono bohužel u většiny filmů je pokračování spíše na škodu, než pro potěchu (pokud se s pokračováním nepočítá od začátku, jako pán prstenů a pod) a tady to tedy platí taky. Už to není žádný super umělecký kousek, který si budete pamatovat ještě roky poté, ale chytil mě hned od začátku a nepustil až do konce. Bavilo mě to a to se hádám počítá. :)

plakát

Národ Z (2014) (seriál) 

Bohužel... jsem fanda zombie filmů a seriálů, opravdu veliký a ano, budu to sledovat... ale z donucení. Postavy jsou OPRAVDU MOC nesympatické a celkově to na mě dojem neudělalo. Zombie mimino je k pláči a atmosféra naprosto nulová. Walking dead asi nasadilo laťku moc vysoko a i když má také svoje chyby, proti tomuhle je to sto a jedna. Pokud jste se na to ještě ani nepodívali a nejste kdoví jaký fanoušek zombie žánru, tak neztrácejte čas. Je mi líto...