Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 631)

plakát

Psanci: Krvavá mise (2022) 

Za mě výrazně lepší než minule. Zbytečná teatrální konverzační cvičení se omezila na minimum, kratší stopáž a děj fantasticky jede. Vrchní mlátička je ještě víc “v ráži” a jeho “one shoty” jsou fenomenální a to nemluvím o “pojď sem” :D.

plakát

Beomjoidosi (2017) 

Korejské krimi je vždy parádní oddych. Drží si svůj standard a nepodléhají laciné módě. Navíc hodně povedený casting. Ma Dong-seok je dost výrazná osoba. Bohužel je to tentokrát zbytečně natahované.

plakát

Čmuchalové - Epizoda 4 (2023) (epizoda) 

Nadupaný epizoda kterou zabíjí závěr. Cokoli ohledně honičky v autech je debilní a účelové. Zcela to pokazilo plné hodnocení.

plakát

Čmuchalové - Epizoda 3 (2023) (epizoda) 

Hodně si cením, té přímé zápletky a jasnému vysvětlení. Scénář si na nic nehraje a soustředí se na provedení. Tedy až na tu debilitu s autem (ona zaparkuje v uprostřed silnice pod lampou) nebo logiku s čepicí (prostě unikát v celém Soulu).

plakát

Čmuchalové - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

V kontrastu s minulou epizodou vyloženě nuda (tam snad nepadla ani jediná rána pěstí), nicméně mě překvapuje, jak rychle se děj obsahově sune dopředu. Problémy se řeší rychle (to jestli i efektivně se ještě uvidí).

plakát

Čmuchalové - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Korejce mám rád. I když je pod tím podepsaný woke Netflix, casting je normální. Co je naprosto neskutečné je choreografie. Díky nutné "seznamovací" (s bambilionem postav samozřejmě a všichni vypadají stejně ;)) je to občas vlažnější, ale za mě balanc funguje skvěle.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Tak z tohohle všichni uchcávají? Běží to 1/2 hodiny, tuna postav, dvě tuny keců a o čem to vůbec je? Je to o boxu? Nebo o ukradeném diamantu? Neskutečnej nabubřelej guláš… film se snaží glosovat každou kokotinu, ale jak se dostal Boris do kufru Jaguára to se vyřeší střihem. Hlavně že 1/2 zúčastněných je od krve. Co funguje skvěle (a poprvé za celou dobu co na to čumím mě pobavilo) je matematická úloha “3 x auto + mléko = mrtvola”. Každopádně, naprosto retardované tempo (a objem) vyprávění film zabíjí.