Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 631)

plakát

Co kdyby...? - Co kdyby... Hela objevila deset prstenů? (2023) (epizoda) 

Mě vážně fascinuje, že stále se nikdo nezamyslel na tím, že “ring” co se nenosí na prstech, ale na předloktí asi nebude “prsten”, ale “náramek”, “prstenec” nebo prostě “kruh”. Dál… proč Hela má pocit, že musí trousit trapné hlášky jako kdyby hrála v Marvels a chovat se jako kráva (jako kdyby hrála v Marvels)? Tedy alespoň do té doby než potká jinou silnou (a moudrou) ženu… (Amy Wong z Futurami mimochodem). Dokonce i Odin se chová jako kretén… fakt ne.

plakát

Co kdyby...? - Co kdyby... Kahhori přetvořila svět? (2023) (epizoda) odpad!

Woke crap continues. Jasně, že silná žena (někde z pravěku), toho správného etnika a zajisté moderní orientace (cokoli jen ne hetero). Kdo jiný by mohl přetvořit svět než ona. A díky závěru je jasné, že M-SHE-U má další zářez.

plakát

For All Mankind - Glasnosť (2023) (epizoda) 

Tradiční skok o 10 let dopředu - 2003 (tedy některým postavám je okolo 60ky a stále juchají ve vesmíru) s tradičním “fikce/realita” sestřihem (Clint Eastwood ve filmu “Závod o Mars” pobavil). Naprosto groteskně působí linka v Rusku (jako po deseti letech má BRUTÁLNÍ přízvuk a mluví jako klaun). Vrcholně otravná je tradičně Mexičanka. Většina epizod je utopená v tunel keců (vo hovně) a paradoxně ty nejotravnější jsou právě mezi klaunem a Mexičankou. Vůbec většina děje je o tom, že nějaká pipka zachraňuje co chlap podělal. Nebo nějaká silná žena vede tlupu tupých opic (mužů) tou správnou cestou.

plakát

Garfield ve filmu (2004) 

Proč všechna zvířata (i “žiletka” od sousedů) mluví, jen Odie ne? Každopádně… právě jsem vypnul Love & Thunder (sice druhý pokus, ale nedokoukal) no a tohle běželo v TV. Hotovej balzám. Díky přerušování reklamou (vždy prěpnu a za 5-10 minut se vrátím) to i vypadá jako krátké příběhy a pořad to dává smysl :).