Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 626)

plakát

Loki - Velké poslání (2023) (epizoda) 

5 mitut to běželo a už mě to sralo. Jako fakt není vtipný sledovat to samé pořád dokola... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... chápeme se? A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. Lepší? Ne... a to je 1/2 epizody v prdeli. A nikam jsme se nehnuli tím nejotravnějším způsobem. Děj se někam posune až posledních 10 minut. Oněch posledních 10 minut se "vrcholně artovou formou" děj někam pohne a (trapnou berličkou) se děj (doufejme) konečně uzavřel.

plakát

Loki - Věda/Fikce (2023) (epizoda) 

Loki zase skáče v čase? Takže poslední 3 epizody byla trapná vycpávka a plýtvání peněz? Jako vtipem s Frankem Morrisem pěkný (za to dám z nostalgie hvězdičku), ale nevím co si o tom myslet (význam to nemá je to jen milá hra s fakty jako v první řadě D.B.Cooper). Prostě pokud by tohle byla druhá epizoda, bral bych to jinak (zapadlo by to do konceptu a nějakého vývoje, kdy se nově skáče nejen v čase, ale i prostoru, podle lokace klíčových postav, aby ukázal jejich životy před TVA). Takhle je to ale jen zbytečná nesmyslná trapnost co nijak nekoresponduje s děním minulé epizody.

plakát

Loki - Srdce TVA (2023) (epizoda) 

Tak jsem se zase ztratil. Já měl za to, že se potřebuji jen přihlásit do nějakého PC (buď mamlas nebo malované hodiny). Proto ho snad hledali ne? Tak co zase řeší s modelem? Polovina epizody pryč a jen se nesmyslně žvaní… a debilita Sylvie z minula se už vrací jako bumerang… nevěřil bych, že druhá řada může být horší než první (jediné plus je 35 minuta). Na závěr zase hrozný drama… ani nevím proč.

plakát

Pasti, pasti, pastičky (1998) odpad!

“Už je trochu mrtvá, alespoň se nebude trápit…” (tragédie po všech stránkách).

plakát

Loki - 1893 (2023) (epizoda) 

Sorry jako, ale Majors je neskutečně otravný. Jeho přehráváný projev (teatrální dikce) je otřesná. Děj opět celkem nesmyslný (dokonce i nahlas padne věta “proč nespolupracujete” = scénář ví, že je na vodě). Jediné co funguje je posledních 10 minut, kdy se dozvídáme něco málo o počátcích TVA. Pozn.: co to Sylvie zase na konci předvedla? Vždyť to nedává smysl!

plakát

Loki - Bídák Brad (2023) (epizoda) 

Naprosto jsem se ztratil ve smyslu epizody… co je vůbec cílem? Měl jsem za to, že seriál nejdřív udá směr (vysvětlit víc minulost TVA… KangaSylvii… větvení…) a místo toho se tančí okolo Brada Wolfa aka Zaniaca. Proč nás sakra má zajímat nějaký lovec co zběhnul? Nebo nějaká Dox? Proč zrovna on má informace, kvůli kterým ho musí vyslýchat půl epizody? Jako kdyby se přeskočila jedna celá epizoda. Tyhle všechny otázky se odpoví až po 40ti minutách zmatečných keců a reklamy na McDonald. Pozn.: To na Brada nemohl sáhnout a “přehrát” si minulost jako to udělá na konci Sylvie!?

plakát

Loki - Ouroboros (2023) (epizoda) 

Takže Loki nakonec neskáče mezi časovými liniemi (naštěstí… byla by to s ohledem na to, kolik jich je, idiocie), ale v čase do minulosti v téže linii (říkají tomu “časový skluz”). Neříkám pecka, ale je to rozhodně ta lepší varianta. Otevřelo to i šanci vysvětlit existenci TVA (což mi minulou řadu sakra chybělo). Nicméně. Na to, že jde o epizodu, kde se pořad něco děje, se prakticky nevysvětlí nic. Jestli bude i zbytek seriálu ve stejném duchu, nadšený nebudu. Pozn.: obsahuje zcela zbytečnou/postradatelnou potitulkovou scénu.

plakát

#annaismissing (2023) 

#analsmissing... lépe to pojmenování vybrat nemohli :)

plakát

Batman: Zkáza Gothamu (2023) 

Tak tohle bylo hodně jiný. A tím nemyslím díky zasazení do třicátých let. Ale spíš díky konceptu. Celou dobu to mělo takový hororový nádech a (sice jsem se nudil) šlo to. Ale těch posledních 5 minut to úplně zabilo.

plakát

Parťačky (2023) odpad!

už před více než 2000 lety bylo napásáno, že žena je nižší vývojový stupeň muže (byla jako druhá a ještě z odřezků). Takže je zcela jasné, že co měli za potřebí muži před 40 lety (vypatlaný akční film), dochází ženám až teprve teď. Celé to potvrzuje i překladatelka distributora - pardon distributorky (musela to být žena, muž by totiž uměl francouzsky daleko lépe a použil by správný překlad - "Zlodějky"). Další smutná věc je, že to běželo 10 minut a “parťačky” nezavřeli pusu (obzvlášť ta co ji dabovala Vondráčková). Non stop žvanění a rádoby hláškování. Navíc ta kulometná palba debilit. Tohle asi celé nedám. Po dalších 13ti minutách: odpad! To fakt nejde.