Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 637)

plakát

Barbie (2023) 

Asi nejsem dost intelektuálně na výši, abych se mohl připojit k všeobecnému nadšení. Tohle je neskutečná schizofrenní slátanina. Film neví co chce. Začátek je zábavný a má nápad. Bohužel to nevydrží déle než 20 minut. Film prakticky mění několik poloh náhodně během brutálních (téměř) dvou hodin. Asi nejvíc utrpení je vše kde je Ferrell. Potom vše, kde Ken zpívá, nebo tančí (prostě si hraje na muzikál). Osobně jsem se i párkrát zasmál, ale to z toho veledílo opravdu nedělá. Co mile překvapilo, je hodně velké herecké obsazení ze Sex Education. Pozn.: je fakt bizár, co woke z Barbie za ty roky udělal (těhotná Barbie, “size plus” Barbie a Barbie na vozíku jsou jen vrcholek ledovce).

plakát

Futurama - Zkrocení zlé pandemie (2023) (epizoda) 

Sorry, ale tohle tnulo do živého. Obzvlášť to jak každá postava na poradě v Planet Express (a vlastně i nejen tam) nosí roušku jinak… video (home-Office) porady… hoaxy Facebooku… očkování… JE TAM VŠE! Naprostá bomba.

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl nějaký Resident Evil co by nebyl v “modrých číslech”. Za mě obrovské plus za animaci a “casting”. Máme tu “známé tváře” (další plus). Protože mám osobní slabost pro “ostrov”, tak plusové body sbírá i výběr lokace. Na druhou stranu mi osobně dost hnula žluči scéna s motorkou (ta byla super debilní), “komáří bio-drony” na tom nebyly o moc lépe… uf. Za mě tedy solidní průměr co nijak nepřekvapil a ani nezklamal.

plakát

Rozčarování - Série 5 (2023) (série) 

Tohle jsem upřímně nečekal. Naprosto dokonalé a chytré uzavření celého seriálu, rozloučení s doslova každou postavou a hlavně… hlavně MEGA scéna která mě dostala do kolen (až ji uvidíte, poznáte :)).

plakát

Renfield (2023) 

Jako… něčím co jsem čekal, ale tohle ne :). Po prvních dvaceti minutách (a cca tuctu brutálně vyrobených mrtvol) jsem jen zíral a bavil se. Sice tam byly i slabší pasáže, ale non-stop nářez to být nemohl.

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) 

Málo který film dokáže podělat dojem už během prvních deseti minut jako “Srdcová Stoneová”. Ze slibně se vyvíjecí špionážní akce se během sekundy stala vypatlaná CGI parodie. Byl to takový hnusný šok, že jsem ani nezaregistroval nepřirozeně diverzní casting. Film má prakticky dvě polohy. Žvanění a zběsile přestřelená CGI akce. A je úplně jedno v jakém poměru. Je to groteska větší než Moonraker v roce 1979.

plakát

Buď chlap! (2023) 

Když opomenu, že projev Prachaře (jako komika) nesnáším, bylo milé že jeho otce hraje jeho opravdový otec (s promarněným vtipem, že nezemřel při pokusu vyfotit to poslední zvíře na světě co ještě v divočině nevyfotil). Děj a myšlenka filmu je více méně urážka. Jako kdyby Tereza ve svém věku neměla na práci níž než být singl a bez dětí (LOL). Více než malé množství vyloženě debilních momentů. A korunu vše nasadila scéna s medvědem. Už vidím jak se 3+ hvězdičkový divák chce po vzoru filmu kamarádit s medvědem.

plakát

Mezi živly (2023) 

Já nějak nevím… nejenže ta okatá paralela s mezi rasovými vztahy mi přišla trapná, ale díky tomu dějově tak předvídatelná. Párkrát jsem se i zasmál…. Ale jinak nic moc. O grafické stránce a kreativitě tvůrců není pochyb. Vizuální hody. Nicméně mi přijde, že kvalita děje a myšlenka “proč” u Pixarů šla brutálně dolů. Za to může určitě Disney. Imbecilita jejich pohádek je tím pověstná.

plakát

Silo (2023) (seriál) 

První řada: *** Další nafouknutá bublina ovocné TV. Série v prvních dvou epizodách povalí pointu, sdělí spoustu informací a… tím to vlastně končí. Zbytek série se děj věnuje úplně něčemu jinému a se sdělenými informacemi nijak nepracuje (ani do samotného závěru). Cca 5 minut poslední epizody prakticky jen potvrdí to co všímavý divák zjistil už dávno a to je celé. Tedy po deseti epizodách se nedozvíme zhola nic, hlavně že v každé epizodě se děje spousta vedlejších dramat. Druhá řada: TBD

plakát

Silo - Season 1 (2023) (série) 

Další nafouknutá bublina ovocné TV. Série v prvních dvou epizodách povalí pointu, sdělí spoustu informací a… tím to vlastně končí. Zbytek série se děj věnuje úplně něčemu jinému a se sdělenými informacemi nijak nepracuje (ani do samotného závěru). Cca 5 minut poslední epizody prakticky jen potvrdí to co všímavý divák zjistil už dávno a to je celé. Tedy po deseti epizodách se nedozvíme zhola nic, hlavně že v každé epizodě se děje spousta vedlejších dramat (podrobně u jednotlivých epizod)