Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (130)

plakát

AMOR (2022) (seriál) odpad!

Premiér Jaromíra Soukupa je mrtev. Ať žije nový král!

plakát

Angelika (2013) 

Naprosto zbytečný remake

plakát

Aningaaq (2013) 

Nepodstatný, ale zajímavý přídavek ke Gravitaci (2013)

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Je to takové meh. Skoro mám pocit, že film vznikl jen ze dvou důvodů. Natočit něco s Asterixem, aby se na značku nezapomnělo, a pokusit se natlačit do zadnice Číně, kde je promítání evropských titulů regulováno. Obsazení mizerné, chemie mezi herci pramálá, vtipy značně recyklované, a ne rozhodně tím způsobem, kdy o rodinné stříbro pečujete. Přidejte prazvláštní konec, ze kterého se nedá rozumně vybruslit do dalšího dílu, a nutně si musíte položit otázku, jestli vůbec nějaký chcete vidět. Jedna hvězda navíc za slepého mistra.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

4/5... za to domrmlené cestování časem a Lokiho na útěk, který už neřeší.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Jsem hrdý na to, že mne tento film nijak neoslovil. Nehodnotím, protože bez donucovacích prostředků ani neuvidím. Třikrát fuj české kinematografii, a metál za chrabrost tomu faráři, co bojoval proti natáčení v kostele. Edited 15.07.2013: Tak bohužel už viděl... nedokážete si představit, jak žalostně malé zadostiučinění, je dát tomu filmu pouhopouhý odpad...

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

Babovřesky jsem konkrétně ve svém případě od začátku bojkotoval. Bohužel jsem byl nucen podívat se na jedničku... otřes. Dnes jsem si v rámci nudy mohl vybrat, jestli si uhryžu nehty na nohách, nebo si pustím na Voyo Babovřesky 2, abych se jako přesvědčil, jestli má tenhle film privilegium, být v modrých číslech... NEMÁ, dávám znovu odpad. Musím se ptát sám sebe - pokud jsou Babovřesky 3 logicky v cyklu Babovřesk, dá se očekávat, že u trojky Troška konečně dostane Českého lva, nebo dokonce Oskara, a nebo to bude opět scénář šitý na míru pro bandu pupkoidních maloměšťáků? A má význam za třetí díl strkat ruku do ohně, když první dva díly dopadly tak, jak dopadly? Chápu, že tuhle iluzi může lehce zkreslovat fakt, že se tu stále najde kvantum intelektuálů, kteří hodnotí filmy na základě traileru. V tomto případě se však za ně musím postavit, protože trailer v podstatě obsahuje komprimovanou verzi filmu. Nic víc, nic méně. I tak jsem tedy bohužel názoru, že hovno se šlehačkou a třešní nemůže být dezert. Dávám odpad, kam tenhle "majstrstück" patří.

plakát

Barbie (2023) 

Nejdelší reklama na růžové peklo v mém životě s několika zcela vydařenými vtípky. Především v první polovině, kdy si film z teatrálnosti utahuje, než se sám stane teatrální soap operou.

Ovládací panel
3 body