Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (21)

plakát

Chappie (2015) 

Celkem jsem se na to těšil. Jsem rád že jsem se dotěšil, poněvadž jsem veeeelmi mile překvapený ! Pravda, čekal jsem poněkud zmixovanou věc jako robocop + č. 5 žije, nebo terminátora s kapkou kačera Donalda pro pobavení diváka. A výsledek? Trošku jiná káva :). Z robota udělat člověka a opačně zajímavý nápad, výchova gansgsterské rodiny + epický souboj s mega brutal příšerou sestavenou z vrakoviště a modýlku z ABC, ale budiž. Mám dojem, že diváka slabší povahy dožene robot v předpubertálním stadiu možná i k slzám. Dobrá práce Herr Neill.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Poprvé v životě jsem uzřel neválečný německý film a konstatuji že jsem v kině smíchy propotil sedačku. Opravdu velmi povedená německá komedie, která se ocitne v popředí německé kinematografie v historii země.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Uáááu super pecka !!! Když pominu ironmanský výkon, kdy plný olova padaj SEALACI ze skály, plivnou chrchel krve a pálej dál, tak všechna čest jak hercům + tvůrcům za odvahu natočit neradostný konec amerických seciálů. Z hereckého výkonu vedle známého akčňáka Wahlberga se mi velmi zamlouval Ben Foster, jakožto ledově klidná páteř skupiny s jistým prstem na spoušti, Ale když jsem tu čet některé komentáře .... jděte se bodnout blbečci ... :). Cpát sem názory, že je zhola nemožné od úvodní znělky po závěrečné titulky téměř vše je kravina. Každý by si měl uvědomit, že tihle borci jsou cvičeni přesně na tohle, Mrkněte třeba na dobové záznamy bitvy u Stalingradu a pak předstírejte, že víte něco o militarii ;-)

plakát

Tunelové krysy (2008) 

Čistě z úcty k padlým mužům na obou frontách říkám, že tenhle film je na místě. I přes to, že to natočil někdo, kdo na této stránce není oblíbený mezi svými kolegy, hodnotíte to, alespoň většina z vás, podle jeho dosavadních výsledků. "natočil to Boll ..... to bude určitě sračka.... ". Pokud jste natolik omezený, že děláte právě tohle, tak se přestaňte srát do něčeho čemu nerozumíte počínaje válkou ve Vietnamu a filmem jako takovým. Z toho co jsem se zde dočetl ví většina z vás o válce úplný hovno s polevou .....

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Kdybych to měl srovnávat očima toho, jenž měl tu čest přečíst knihu Hobit, řeknu jen že se Tolkien v hrobě obrací. Avšak podívám-li se na to ještě ze strany návštěvníka kina, potom je to vskutku velmi dobrá podívaná. I přes skutečnost, že se by ve filmu mohlo chybět cca 40 minut děje to napravili opět skvělé efekty, úspěšně škaredí skřeti a tu a tam vítaný kus humoru. Pro mě za mě nechť se páří trpaslík s elfkou dokud bude bude Bilbo panicem, ..... za sebe dávám 4 fajn hvězdy ;-)

plakát

Bunkr smrti (2008) 

Zpočátku fajn. Nabídka kšeftu pro bandu ostřílených žoldáků z různých koutů zeměkoule a bum bác .... bunkr. Fajn a co tam ? Opět Fritzové .... BOŽE !!! To co se zprvu zdálo na fajnovou pláckobitku s krvežíznivejma náckama se změnilo v chaotickou nudu, kde to jde vše od desíti k pěti ... čekal jsem rozhodně víc ... :(

plakát

Machři 2 (2013) 

Pokud mám srovnat první a druhý díl tak jednička byla beze sporu lepší. Někdo odsuzuje, že s tu krká, prdí apod, a že to nedává smysl. Viděli jste prcičky ...? Šukání, a ano i prdění .... Toť vesměs vše. A teprve teď hodnoďme americké komedie dle smyslnosti či stupidity ... Já mám jasno ... * * * * !!

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Noooo ... Původní očekávání bylo na úrovni pohádkového sci-fi, fantasy atd. snímku Sněhurka a lovec. Sic to rozhodně ani jedno není pohádka, a celý film se zabývá slušnou genocidou čarodějnic kušostřelkou, silným diabetikem a drsných úšklebkových scén, kde chybí jen cigareta v ústech .... mě se to prostě a jednoduše líbilo !!! Nejkrásnější scéna z celého filmu je bezpochyby palba rotačního kulometu, jehož obsluha by v reálném podání mohla střílet jen z foukačky, ale přes to jsem mile potěšen a jisto jistě shlédnu ještě jednou :)

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Na to jak dlouho jsem se přemáhal abych si to pustil tak teda děsná bída! Od začátku první přestřelky je prostě do očí bijící neproveditelnost "umu" střelby magora pojídajícího mrkev. Sic každý akční film má svojí určitou dávku hlouposti, ale tohle je snad moc ... Nejvíc sem se pobavil u sušení kvéru na zašpiněnejch záchodech a střelba doslova mezi prsty :D. Na druhou stránku, Owen do role zapadl moc pěkně a Giamatti v roli chladnokrevně intelektuálního padoucha bavil jen svým pohledem na danou situaci. Dvě hvězdičky za oba dva, kus humoru a expresivní vystupování z letadla a následnou přestřelku :).

plakát

Sinister (2012) 

Tak a je to tady dámové a pánové !!! Konečně po několika rádoby hororech, jenž v propadáky skončily (viz. paranormal activity) se znenadání zjevil inteligentní, nápaditý horor !!! Stačí jen jedna páska s příběhem smrti jedné z mrtvých rodin (pro mne byl největší masakr snímek se sekačkou ... ) stačí kvalitou na mnoho již známých hororů. K celkovému děsivému dojmu stačila depresivní hudba. Budoucí horory mají vcelku pěkně těžkou konkurenci x)