Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejbožejší Iron Man z všech. U mě dokonce překonal i jedničku, která se mi do teď líbila nejvíce. Ani chvilinku jsem se nenudila a hrozně rychle mi film utekl, a když skončil klidně bych šla ještě jednou a pak znovu a znovu a znovu... Zasmála jsem se, bylo mi do breku a také jsem žasla nad akčníma scénama, prostě geniální film. Je nádhera se dívat na Downeyho v Iron Manském obleku, opravdu mu sekne.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Když jsem četla komentáře a hodnocení, nechtělo se mi na film chodit. Jenže v kině se vše změnilo. Ano, nějaké scény nebyly zrovna světové, ale koukatelné to bylo. Sice nechali Willa Smithe skoro celý film sedět nebo ležet, ale i tak to je docela povedený film se skvělými efekty a herci. Trochu mi i vrtá hlavou proč se to jmenuje "Po zániku země", když to ani nedává smysl.

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Ó můj bože. Jak tohle mohli vypustit do světa. Nezábavné, nechutné, trapné, nezáživné, prostě všechno špatně. Zašlo to už tak daleko, že mě nejvíce pobavily závěrečné titulky s ukázkami z natáčení. Hlavně už netočte další díly.

plakát

Navždy spolu (2012) 

Při dívání se na tento film se člověku chce brečet ne jen jednou ;). Je to pěkný film, bez přehnaných srdce rvoucích a dojemných proslovů, bylo to tak akorát. Jinak Tatum předvedl zase skvostný výkon, hrál milujícího Lea skvěle a opravdu mě přesvědčil, že Paige miloval. Hlavně jsem byla zvědavá na konec, se kterým jsem spokojená. Celkové tedy pět hvězd.

plakát

Temné stíny (2012) 

Jako vždy můžeme vidět výborný herecký výkon Johnnyho Deppa. Příběh skvělý, ale jsou tam i scény, které jsou zbytečné a přehnané. Proto ubírám jednu hvězdu, jinak dobrý film se skvělím obsazením, který stojí za to vidět.

plakát

Žena v černém (2012) 

Prostředí je pěkné a dobře udělané. Ale scény v domě, které měly být strašidelné mi vůbec strašidelné nepřipadaly. Spíš byly zdlouhavé a plné lekaček. Potom mě moc nepřesvědčil Radcliffe, při scénách, kdy jsem se měla bát za něj, kdy jsem prostě měla mít pocit, že jsem v jeho kůži. Ale jinak dobrý film s překvapivým koncem.

plakát

Alyce Kills (2011) 

Alyce je zajímavý film, který je od scény, kdy kamarádku schodí ze střechy je vlastně o ničem - tedy jenom o drogách. Pak asi v posledních patnácti minutách se to rozjede hodně divným způsobem, kde prostě všechny zabije fakt hnusným způsobem. Ale jinak je to koukatelné.

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Tak tohle rozhodně ne. Stačil mi jeden díl k tomu, abych to už vživotě nezapla znovu. Všechno co tito "herci" řeknou, je trapné až to bolí. Určitě je všechno improvizace...

plakát

Na vlásku (2010) 

I když filmy s písničkami moc nemusím, tenhle se mi líbil. Pěkné písničky zpívané dobrými herci, hlavně Zachary Levi, který má příjemný hlas a dobře zpívá. Pobavila jsem se, dobrý příběh a hlavně ten skvělý dabing u mě má jasných pět hvězd.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Skvělý film! Dobrá pomsta dívky, kterou místní burani hnusně znásilnili. Celý film se mi líbil. Akorát zase nechápu, jak mladá holka může jít sama do odlehlé chaty, kde okolo nikdo není. No ale to by pak bylo o ničem ;).

Ovládací panel