Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama

Pořady (5)

DVTV

DVTV (2014)

Veselovský je už posledních pár let jednička ve zpravodajství a tahle pozice, kterou zde zastává mu neskonale sluší (kéž by se mladý železný někdy vrátil do událostí, komentářů), zatímco za odchod Drtinové z čt jsem byl docela rád (tak neskonale tendenční vedení rozhovorů jsem nikde jinde neviděl, jestli se jí čt pokusilo opravdu trochu usměrnit, bylo to jen dobře, v hlavní diskusně-zpravodajské relaci dne si prostě nemůže moderátor dovolit tak okatě nadržovat jedné straně). Tady jsou oba a... No, Veselovský je stále naprosto skvělý a Drtinová alespoň bez problémů přijatelná. Gut.

Historie.cs

Historie.cs (2008)

Nelepší pořad ČT, který je v mých bulvách skvělým doplňkem/tv verzí rozhlasových "Toulek Českou minulostí," s kteroužto relací se díky odlišnému přístupu k formátu nebijí (postupný trip po časové ose vs. střídající se témata). Témata samotná jsou zajímavá a je jen dobře, že postupem času nejsou jen cs, ale obrací se všude tam, kam naše historie dohlédne (ač se zeleným zákalem). Výběr hostů je výtečný (a debaty nejen zábavné, ale častokrát i s grácií humorné), stejně tak i moderátor je dostatečně kvalitní a působí solidním dojmem neblbé osoby, což se velmi hodí (občasně moderující Marie Koldinská sice trošku zaostává, ale ne o moc). PS: Výtečná znělka

168 hodin

168 hodin (2006)

Aneb vhodně použitá (a šikovná) Fridrichová uvádí kvalitní reportáže a navrch přihodí malostranské korekce. PS: i zaskakující Zuzana Tvarůžková jest výbornou, je dobré vědět, že se v čt nachází i jiné alternativy.

Události, komentáře

Události, komentáře (1990)

jediná pořádná relace zaměřená na dění (hlavně politické a ekonomické) v Česku kterému ostatní pořady depilují kotníky na štaflích

Gebrian: Překvapivé stavby

Gebrian: Překvapivé stavby (2018)

Znáte ten pocit, kdy o nějakém tématu nevíte vůbec, ale vůbec nic, v tomhle případě ani co je parter, ale někdo o tom dokáže mluvit tak zaníceně, že by vás ho bavilo poslouchat hodiny? Přesně to je případ Adama Gebriana a já se přistihl, že po letech s jeho obsahem nejen že vím co je parter, ale mimo jiné nacházím i zálibu v kvalitní socialistické zástavbě, ó já padouch. Gebrian dělal původně podobný pořad na streamu a na Mall přešel v roce 2018 a pořadu to pomohlo, především kamera je prostě skvělá, většina záběru by fungovala jako reklama na danou stavbu sama o sobě ať už jde o detaily, celky, nebo záběry z drona. Někdy mi jen přijde škoda, že se sem tam neobjeví díl, kde by jako v původním pořadu něco kritizoval, silná je nostalgie po strhání nějakého barákovitého pahnusu, či kokotonážní konstrukce plné tunových a ocelových vifikundací od páně Kotase.

Ovládací panel
198. nej uživatel Česko
111 bodů