Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (5)

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Vyděl jsem to už sice docela dávno, ale teď se vracím abych si osvěžil paměť. Kapitán je prostě kapitán a když vidím Patricka Stewarta v jiném filmu, pořád očekávám že řekne " zastavit program " Tudle roli mu asi nikdo neodpáře že ?

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Když jsem se začal ( před několika lety ) na tento seriál dívat, nenapadlo mě že změní můj pohled na to co se tak všeobecně tvrdí už mnoho let a čemu Já jsem nějak moc nevěřil. A to je naše minulost a s tím spojené záhady. Už E.V.Daniken se v tomhle tématu dost porejpal a po shlédnutí seriálu ( SG ) - už tedy v jeho průběhu - jsem se o danou " záhadologii " začal zajímat. Netvrdím že věřím v UFO na naší planetě v současné době ( to opravdu považuju za čiré výmysly ) ale přeci jen červík pochybností začal zpracovávat moji mysl natolik, že už si nejsem jistý jestli evoluce nebyla jen obyčejná genetická výpomoc od mocnějších bytostí. No ale to už jsem docela odbočil od tohoto seriálu. Seriál je hodně dobře udělaný a pokud pominu slabší díly ( kvůli kterým mohl být seriál klidně o dost kratší ) tak musím uznat že se jedná o jeden z nejlepších které jsem kdy vyděl. Za série 1 - 6 musím plácnout 5 plných. Za další série už bych musel docela ubírat, protože bylo evidentní že jen natahuje děj. Poslední 2 série ( ano ty ukamenováníhodné z Orái ) bych musel ubrat tak 2 minimálně protože už to byla jen snaha z toho vytřískat co nejvíc. Nechám ale plných 5 protože si to tenhle seriál plně zaslouží. Film - StarGate - jsem vyděl až o několik let později, protože jsem se mylně domníval že jde o pilot k seriálu a dost se mi pletl právě z pilotem Děto bohů ( tedy pilot k seriálu aneb první 2 díly seriálu )

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

4 hvězdy. Stejně jako SG-1, tady není nouze o nouzové situace a i herci jsou sypmpaťáci. A že vedení převzala žena, taky není na škodu (proč ne) Writi, sice hodně připomínaly už provařené Goauldy i když bez červíků v hlavě, ale byly zase o něco jiní. Poslední díl, byl takový zmatený a bylo by asi dobré vědět co bylo z městem dál (přeci jen si nedokážu představit jak město rozloze celého ostrova jen tak nechají v prostřed nějvětšího přístavu na světě) U herecké sestavy zamrzí, že se Robert Patrick nezdržel déle. Co se týká "oběvu" Momoi, tak mi z jeho herecké kariéry Ronan sedl asi nejvíc. Málomluvný bijec co umí hodit stejně sarkastickou hlášku jako Richard Dean Anderson. No a roztomilé zlatíčko Jewel Staite byla v každém záběru ozdobou celého dílu. A v dalším pokračování dostal i Ronon parťačku v podobě Sharon Taylor, takže i v bojích bylo komu koukat na zadek :) Někde kolem 3 serie mi začal silně vadit David Hewlett (ten namyšlenej chytrolín "všude sem byl, všechno znám") a díky němu jsem se na to na nějaký čas přestal dívat.

Star Trek: Vesmírná loď Voyager

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995)

Nejoblíbenější z nejoblíbenějších. Kazí to samozřejmě díly které jsou slabé a nezajímavě, ale jinak je to prostě můj favorit. Už několik let se marně snažím seriál poskládat tak abych ho měl komplet, ale bohužel spousta dílů prostě nejde najít ( na uložto.cz , jich je sice spousta, ale docela dost jich chybí )