Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Romantický

Oblíbené herečky (10)

Jennifer Connelly

Moje oblíbenkyně z mnoha filmů, Phenomena, Dark City, Requiem for a dream, A Beautiful Mind, House Of Sand And Fog a další.

Ji-hyeon Jeon

Skvěle zvládá hlavní role osudových hrdinek, člověk jí věří každé gesto, dokáže mě naprosto uhranout svým projevem a nutno říci, že i vzhledem. Pravděpodobně korejská kočka číslo 1. První film kde mě dostala byl Windstruck, pak My Sassy Girl a vynikající je i v Daisy.

Ziyi Zhang

Čínská kráska působí sice křehkým dojmem, ale v mnoha filmech dala na odiv své choreografické schopnosti v akčních scénách, dramatická složka hraní ji jde neméně dobře. Ve filmech Musa válečník, Hrdina, Klan létajích dýk ji prostě zbožňuju.

Ye-jin Son

Křehká korejská kráska, která hrála v seriálu Alone In Love. Je známá z filmu Jae-young Kwaka - Classic, další romantická role pro ni byla ve filmu A Moment To Remember. Kromě romantických rolí, hraje často i v komediích a krimifilm Open City jí přinesl roli femme fatale, ve které naprosto excelovala, ačkoliv jsem ji předtím neuměl v takové úloze představit. Válí i ve filmu Into White Night, kde je jejím partnerem Go Su.

Cecilia Cheung

Tato herečka se objevila v korejském filmu Failan, zejména však v Zu Warriors, Tokyo Raiders, Second Time Around, The Promise, One Night In Mongkok je pravděpodobně její nejpovedenější film, kde hrála. Nemá jen role komediální a koček na dívání, zvládá i vážné role například Running On Karma, Lost In Time. Teď o ní pár let nebylo slyšet, snad se opět objeví na zlatém nebo stříbrném plátně. Cecilia je podle mě právem považována za jednu z největších krásek světa a Asie. Tato fanstránka neměla dlouho aktualizaci, ale aspoň se o Cecilii dozvíte něco navíc a ve fórech občas něco přibyde http://www.ceciliacheung.us/

Angelica Lee

Herečka dobře známá ze filmů The Eye, Koma, Re-cycle, Princess D, Missing a seriálu Da Ren Wu. Můžete se spolehnout, že odvádí ve svých rolí maximální výkon, je také zpěvačka a působí velmi sympaticky už se těším na její další filmy nebo nějaký seriál. Patří k tomu nejlepšímu co můžete v Asii vidět. Poprvé jsem ji viděl ve filmu Missing, který jsem vlastně chtěl vidět kvůli Isabelle Leong a objevil jsem v hlavní roli pro mě neznámou herečku, která je velmi talentovaná.

Asaka Seto

Japonská kočka číslo 1 nejenom pro mě. Dostala mě v heroickém krveprolití Bullets Of Love, do té doby jsem ji neznal. Blýskla se i v Death Note, One Missed Call 2 a pár dalších filmech. Většinou totiž hraje v tv seriálech (Narita Rikon, Life, On The Singl Bed Tonight aj.) Což je určitě škoda, když uvážíme, jaká dřeva jsou kolikrát vybírány do hlavních rolí v Japonsku (nemluvě o tom, že na rozdíl od velké většiny (nejen)japonské mužské populace nemám potřebu, aby hlavní představitelka vypadala jako uprchlá žákyně ZŠ:). Jestli hledáte krásnou, elegantní herečku, co má talent, tak jí dejte šanci.

Maki Horikita

Další můj favorit, blýskla se v seriálech Hanakazari no kimitachi e, Nobuta wo produce, hrála i v Kurosagi, doufám, že se jí podaří sehnat opět nějakou povedenou seriálovou roli. Co se týče filmů myslím, že nejpovedenější kousky jsou Love On Sunday Last Words a Memoirs of a Teenage Amnesiac, jsem si jistý, že nám všem ještě ukáže, co umí.

Yoo-ri Seong

Sněhová královna ze seriálu Snow Queen, na tuto sérii a její roli budu nejen já dlouho vzpomínat, ale určitě i mnoho fandů asijských seriálů. Je rovněž vynikající v akční parodické sérii Hong Gil Dong, romanťáku One Fine Day, který by byl bez ní spíše průměrem. V roce 2009 je v sérii Swallow The Sun, kde možná raději neměla být, ačkoliv její výkon tam není nějak hrozný. Nicméně reputaci napravila ve filmovém debutu Rabbit and Lizzard. Uvidíme, jak vyjde z letošní série Romance Town. A je úžasná jako princezna Puyeo-ju království Pekče v seriálu Thousand Years of Love.