Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (225)

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Seriál v podstatě nabízí to, co Walking dead neposkytlo- jak to vše začalo. Čím dál inteligentnější zombie upíři, mezi sebou komunikující a pro svého "Mastra" kolonii rozšiřující, hladové, červy prolezlé a nenažraného několika metrového "hada" z pusy vystrkující potvory. Del Torovy oblůdky můžu a strašně se mi to líbí. Jediné co vytknu je, že seriál nabízí příběhy až mnoha lidí, na které postupně zapomíná. Navíc v jedné epizodě jsou neškodně infikováni jen čtyři pasažéři, v další najednou celé město. Přechod byl až moc rychlý, takže jsem si to neužil tak, jak jsem mohl a chtěl. Jinak ale pecka!

plakát

Frank (2014) 

Netradiční a originální komedie, Frankova hlava, Fassbender a výborná Maggie, toť vše.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Na sobotní večer skvělý příjemný výběr. A to herecké obsazení? Ne pro každého velké známé hvězdy a celebrity, pro mě vlastně skoro všichni skvělí herci, kteří mi sledování zpříjemňovali ještě víc.

plakát

Hledání (2014) (seriál) 

Příjemná jednohubka na pondělní večer.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Filmy, které od prvního pohledu vypadají jako totální citové vydíračky nemusím. To si raději pusťte Now is good ;)

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Příjemný návrat do dětství :) Proč stavět podle plánku, když spolu může žít Brumbál, Batman, Milhaus, Kleopatra, Robin Hood a Gandalf.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Když očekáváte fajn akční sci-fi zábavu a dostanete film se skvělým nápadem, námětem a scénářem, který může s přehledem konkurovat dnešním velkým sci-fi blockbusterům. //Kino Jihlava 8.6.2014

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

Prvních díly byly na rozjezd fantastický, po tom šestém jsem dal seriálu pět hvězd. Po sedmé epizodě,kdy jsem celých 50 minut seděl a ani nedutal, jsem byl přesvědčen, že si seriál těch 5 hvězd fakt zaslouží! Herecký koncert hlavně Evy Green (epizoda 7). Největší překvapení letošní seriálové sezóny!

plakát

Transcendence (2014) 

Tohle prostě ne! Smrt a přeměna v počítač přišla docela rychle, takže jsem vlastně vůbec nestihl poznat všechny postavy, nic jsem o nich nevěděl, takže jsem další 2 hodiny absolutně netušil proč dělají to, co dělají a proč se chovají, tak jak se chovají. Absolutně nezvládnuté postavy, jejich příběhy, propojení, vykreslení a představení divákovi. On to byl celkově možná docela zajímavý námět, ale scénáristicky je to absolutně nezvládnuté. Třeba jako knihu bych si to taky nepřečetl, film byl až tak špatný, že už ho vidět taky nechci!.. Pokud přemýšlíte, zda si tohle pustit, tak má rada je následující: Raději si pusťte Oko dravce z rok 2008, která má podobný námět, ale lepší zpracování a navíc se celé 2 hodiny nenudíte a nečekáte, kdy už bude ku*va konec.

plakát

Tři bratři (2014) 

První pohádka s Jendou začal celkem pěkně, všechno ale přišlo nějak rychle a všechno to zase rychle skončilo. Super villain babka z bažin Jiřího Lábuse byla nejlepším padouchem ze všech. A to proto, že další pohádkou byla červená karkulka a pedofilní příběh Matěje (jemu je 16, jí asi 10 let). Vlk? no prostě příšerný. V dnešní době, kdy světu vládnou filmové triky byla tahle karikatura tím nejhorším a příběh najedou ze 4 hvězd padl k absolutnímu odpadu. Třetí příběh už jaksi odfláknutě urychlený. Opakovačku "jdu ke dvanácti měsíčkům a zase zpět" jsme viděli ve filmu třikrát. A nezachraňoval to ani Dyk. No a s tím jak skončil příběh třetího bratra skončila celá pohádka, dobro zvítězilo nad zlem a my můžeme zase v klidu spát. // Nacpat tři pohádky do jedné se vlastně moc nepovedlo, jediné co je spojovalo byly Tři bratři, ale bylo to takové neucelené a já neměl pocit, že jde o jeden film. Pořád se zpívalo a veršovalo a zase zpívalo. Sem tam nějaká písnička připomínala Lotranda a Zubejdu (ikdyž s tak skvělou pohádku to nejde srovnávat). Ale na své si přijde každý, kdo se dvakrát rád koukne na stejný vtip (jak Dyk naráží do trámu u dveří) či snad pátnáctky zamilované do Kluse, který se nám ukazuje polonahý. Ve srovnání s českými pohádkami, které ČT1 vysílá každou neděli v jednu jde o těžký nadprůměr. Ale ve světě blockbusterů a mainstreamových filmů, kterých jsou plná kina jde o těžkého lůzra. Projekci jsem měl zdarma, peníze bych za to nedal, vlastně už to nikdy ani vidět nechci, takže 2*