Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Opravdu jsem byl zklamán. Začátek docela slibný, ale pak se to hodně zhoršilo. Z maskovaného hrdiny lidmi milován, záporakama nenáviděný, obyčejný kluk kterého během pár minut všichni znali. Jednu hvězdu dostane za to, že měl strojek na pavučiny a druhou za lizarda. Hodně špatný konec, až vtipný, z epického hrdiny se stal vyzáblý pobíhající kluk, a kde je MJ? Marně hledáte. Teta M? Z bezmocné stařenky normální 40cítka. Tohle je sunar spidermana! Po zneškodnění záporáka jsem to vypl, radši jsem těch pár trapných pohledu a pár slov ani nechtěl slyšet.

plakát

Muži v černém (1997) 

Super nápad natočit komedii v tomto směru, super herci, moc srandovní aneb Edgare...vysí ti kůže, je to lepší... Super záporák, dobré efekty. Komedie, kterou byste si neměli nechat ujít. Film dobrý od začátku až do poslední minuty plus super song na konci u titulek, který zná snad každý.

plakát

Mizerové (1995) 

Super akční komedie. Dostenete akci, dobré herecké výkony, také humor. Vždy když se řekne mizerové, připomene mi to píseň Bad boys. Dobrá akční podívaná.

plakát

Bastardi (2010) odpad!

Jeden z mála filmů kde jsem nedal ani jednu hvězdičku, naprostý odpad! Strašné herecké výkony zejména hlavní role. Myšlenka byla sice dobrá, ale ani zdaleka se tomu nepodobovala, hromada sprostých slov, které by ani tak nevychovaný delikvent nevypustil. Hrozná kamera. Myslím, že tento film je ztráta času.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Ne nadarmo je zde na 2. místě, životní role Toma Hankse. Osobně jsem tento film hltal od začátku do konce, kde na začátku je mnoho nezdaru a zdá se, že se bude lepit jen smůla na paty, ale na konec se silou vůle podaří překonat nezdary, něco dokázat v životě, a nemusí přitom oplývat chytrostí, ale dobrým srdcem. Super režie, super HR,

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Vtipná komedie, kde hrají skvělí herci, zejména Colin Farrell, který zahrál papinkového synáčka ujíždějícím na drogách velice dobře - byl fakt vtipný, stejně jako Jennifer Aniston, která zahrála sexy nymfomanku, každý druhý chlap by chtěl být tím asistentem, co ho svadí. Film oplývá dobrými hláškami, super trapasy. Určitě zabaví a zanechá příjemné vzpomínky.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Bruce Willis jako policista o prázdninách který, zachrání panelák plný padouchů a to i bez bot. Ale zase tak růžová procházka to nebyla, skvělý záporný hrdina, dostává do úzkých Johna, každou chvíli. Film plný napínavých scén, dobrých hlášek, s tím pravým akčním hrdinou. Dobrá akční podívaná

plakát

Avengers (2012) 

Jako fanda komixu a hlavně tedy marvelovek, jsem byl mile překvapen po nezdarech které tomu předcházeli jako Hulk či Iron Man, ale tento tým hrdinu, která se postupně vyvíjí dává divákovi pořádnou dávku akce, které je tam opravdu dostatek, i po konci filmu pořad dokola mluvíte a vzpomínáte na vtipné scény. Celkově film byl dobře natočen, herci podali super výkony i mimo hlavni role, akorát mi bylo líto toho agenta. Určitě film který si fanda komixu a dětských oblíbených hrdinu nesmí nechat ujít