Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (256)

plakát

Gui si (2006) 

Srovnávat Silk s Kruhem, nebo Nenávistí je až příliš velká troufalost. V Silku nejde o horror v pravém slova smyslu. Možná mysteriózní Sci-Fi. Nechápu zdejší přemrštěné hodnocení. Film má jistě své poslání, nicméně já se chtěl bát, těšil jsem se na duchy... místo toho jsem dostal jakousi všehochuť, ve které právě to strašení a duchové chyběly. Navíc neúměrně dlouhá stopáž způsobila, že jsem u filmu chvílemi usínal... to se u kvalitního horroru stát nesmí.

plakát

Cabin Fever: Patient Zero (2014) odpad!

Předchozí díly jsem neviděl, takže nemohu soudit. Nicméně Cabin Fever: Patient Zero je ubohá parodie na horror. Je to ten rádobyhorror, u kterého se nemáte bát, ale zvracet. Scénář naivní, až pitomý (partička mládenců se ocitne v bunkru plném rozkládajících se mrtvol, kdesi je ještě někdo honí a je nenapadne nic jiného, než se začít hádat o tom, že jeden druhému šu*al holku). Naprostá ztráta času.

plakát

Colette (2013) 

Jestli-že zde někdo v komentáři k tomuto filmu napíše, že je to "propagandistický hnůj", tak je úplně mimo a pojem fašismus, stejně tak, jako II. světová válka mu buď vůbec nic neříká, nebo tyto události schvaluje. Tento a jemu podobných příběhů se v období nejčernějších dějin lidstva odehrávaly stovky. Ne na filmovém plátně, ani v knihách, ale zcela anonymně, ať již v koncentračních, nebo pracovních táborech. Na to nikdy nesmíme zapomenout a nesmíme dopustit, aby se něco podobného opět opakovalo. Díky za tento snímek.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) odpad!

Pokud se vám skutečně líbil tento film, tak je mi vás hluboce líto. Mě osobně bylo už jen trapné se na to dívat. Do konce jsem to nevydržel. 78 minut jsem to vydržel, déle ne. Jít na to do kina, tak odcházím a po tvůrcích požaduji vrácení vstupného. Vrchol nechutnosti a trapnosti. Tohle má být filmová kultura? Tak to jsme tedy opravdu klesli až na hluboké dno plné bahna.

plakát

Americká panna (2009) odpad!

Mutující puberťáci zajásají... já však říkám - tohle opravdu ne!

plakát

Vampire Journals (1997) 

Gothická atmosféra zde na nás dýchá z každého kroku. Je škoda, že tvůrci filmu více nevyužili krás rumunských památek, tajemných hradů a míst. Atmosféra však nestačí na to, aby vyrovnala nudný příběh, slabé dialogy a herecké výkony.

plakát

Kronika (2012) odpad!

Po 43 minutách vypnuto, jako absolutní nuda. Opravdu mne nebaví se dívat na tři postpubescenty, kterak se baví o naprostých hovadinách, sem tam silou vůle pustí fukar na listí, aby se podívali spolužačkám pod sukně, nebo se jen tak proletí spolu s Boeingem... Nuda, nuda, nuda... "Drama / Sci-Fi / Thriller / Mysteriózní / Akční"?? Ku*va a kde byla ta akce??? Kde to napětí a kde ten nervy drásající thriller?

plakát

Zlomené květiny (2005) 

Komedie (asi tak, jako procházka Lidickým údolím) / Drama (asi tak, jako když nastoupíte do výtahu, kde si chvíli před vámi někdo ulevil) / Mysteriózní (asi tak, jako když pátráte, kdo to asi tak mohl být / Road movie (asi tak, jako když tuhnete hrůzou, zda tu cestu výtahem ještě pět pater vydržíte! Já se chtěl bavit a těšil jsem se na směs humoru a mysteriózna, nalákán zdejším vysokým hodnocením. Proboha za co??!! Film s takto nadsazeným hodnocením jsem fakt ještě neviděl. Nuda, trapárna, nuda, nuda! Po hodině jsem to vypnul, to se fakt nedalo. Nechápu zdejší chvalozpěvy. Dávám jednu hvězdu za obsazení... ani nevím proč.

plakát

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (2013) 

Klasický duchařský horror natočený podle skutečné události. Snímku možná škodí jeho název, neboť s "jedničkou" nemá nic společného, ale to naprosto nevadí. Kdo má rád klasiku a duchařinu, bude se tetelit blahem. Já si to užíval. Na negativní ohlasy zde jsem se neohlížel. Na zdejší hodnocení jsem si už zvykl. Podle některých expertů pokud krev neteče proudem z obrazovky a nejsou v lese rozvěšené lidské vnitřnosti na stromech, tak se nejedná o horror. Tito jsou na omylu, a velikém.