Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Rodinný
  • Akční
  • Fantasy

Obsahy (11)

Boruto: Naruto Next Generations - Džibun no šómei

Boruto: Naruto Next Generations - Džibun no šómei (2017) (epizoda)

Boruto bojuje proti své tetě Hanabi a snaží se v sobě probudit byakugan, aby otci dokázal, že jeho oko je schopné vidět to, co ostatní nevidí. Bohužel se mu to však nepodaří a zase ho čeká další souboj s tajemným stínem, tentokrát s jeho oblíbeným hrdinou Kagemasou.

Boruto: Naruto Next Generations - Jume no ocuge

Boruto: Naruto Next Generations - Jume no ocuge (2017) (epizoda)

Boruto pořád přemýšlí o své oční technice. Myslí si, že má byakugan. Přeci jen je to syn Hinaty z Hyuuga klanu, který je tímto dojutsu obdařen. Rodiče mu to však nevěří, a proto s ním Naruto a Himawari půjdou navštívit jejich tetu Hanabi a dědu Hiashiho. Aby Hiashi zjistil, zda má Boruto opravdu byakugan, vyzve ho na souboj.

Boruto: Naruto Next Generations - Koi to poteči…!!

Boruto: Naruto Next Generations - Koi to poteči…!! (2017) (epizoda)

Saradu, Chocho a Sumire někdo sleduje. Ukáže se, že tím stalkerem je Magire, který je do Sumire zamilovaný. Chocho mu řekne, že by měl přijmout výzvu a říct Sumire tváří v tvář, co k ní cítí. Ten jí vyzná své city a pozve ji na rande, ale Sumire odmítne, což Magireho raní a posedne ho démon.

Boruto: Naruto Next Generations - Saigo no džugjó…!!

Boruto: Naruto Next Generations - Saigo no džugjó…!! (2017) (epizoda)

Boruto, Shikadai a Mitsuki musí porazit svého učitele Shina, který je posednut tajemným démonem. Bude to však nesmírně těžké, protože chlapci jsou pouhými studenty akademie, zatímco Shino je svými schopnostmi a dovednostmi na úrovni Jounina. Naštěstí Shikadai je inteligentní po svém otci Shikamarovi a dokáže vymyslet odvážný plán. Ten je ale velice riskantní a nemusí vyjít...

Boruto: Naruto Next Generations - Bósó, Metal Lee

Boruto: Naruto Next Generations - Bósó, Metal Lee (2017) (epizoda)

Metal Lee je velký dříč. Poctivě se připravuje a každý den doma trénuje jako jeho otec Rock Lee. Když v akademii dojde na trénink v hodu shurikenů, měla by to pro něj být hračka. Jenže jakmile se Metal má předvést před ostatními, znervózní a vždy něco pokazí. Je tak pouze otázkou času, než si jeho slabiny všimnou jeho spolužáci.

Boruto: Naruto Next Generations - Nazo no tenkósei…!!

Boruto: Naruto Next Generations - Nazo no tenkósei…!! (2017) (epizoda)

Do akademie přichází nový student. Pochází ze Zvučné vesnice a je bílý jako stěna. Jmenuje se Mitsuki a Boruto a ostatní kluci z akademie z něj nemají dobrý pocit. Hlavně proto, že někdo ovládá lidi, a oni podezřívají právě Mitsukiho.

Boruto: Naruto Next Generations - Hokage no musuko...!!

Boruto: Naruto Next Generations - Hokage no musuko...!! (2017) (epizoda)

Boruto jde poprvé do školy a snaží se se všemi skamarádit. Bohužel mu to moc nevychází. Také se střetne s o pár let starším chlapcem jménem Iwabe. Ten však šikanuje studenty, a Boruto ho proto vyzve na souboj.

Boruto: Naruto Next Generations - Dandžo taikó nindžucu gassen!!

Boruto: Naruto Next Generations - Dandžo taikó nindžucu gassen!! (2017) (epizoda)

Boruto a jeho kamarádi se stále hašteří se Saradou a jejími kamarádkami, jelikož si holky myslí, že jsou lepší než kluci. Shino vymyslí soutěž, aby tento spor ukončil. Rozdělí se do dvou týmů (holky proti klukům) a budou závodit a zároveň spolu bojovat. Tým, který vyhraje, může říct přání, které poražený tým musí splnit.

Oničiči: Rebuild

Oničiči: Rebuild (2013)

Další série s Airi, Marinou a jejich nevlastním otcem.  V tomhle díle se objeví jejich máma Kayoko. Airi a Marina mají možnost říci své matce, jaký její manžel vlastně je. Řeknou jí to nebo jí to budou raději tajit?

Oni chichi: Re-born

Oni chichi: Re-born (2011)

Další série Oni Chichi. Tentokrát Airi, Marina a jejich nevlastní otec půjdou spolu do lázní. Ani tentokrát  nezapomene jejich nevlastní otec obtěžovat své nevlastní dcery.

Oni chichi: Re-birth

Oni chichi: Re-birth (2011)

Pokračování anime Oni Chichi (2009), kde zase uvidíme hlavní postavu tohoto anime - blondýnu Airi. Tu znásilní muž, který je její budoucí učitel.

Reklama