Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 228)

plakát

Suprhrdina (2008) 

Musím se přiznat, že jsem čekala něco ubohého. Naštěstí jsem se tak smála, že mi chvílemi nestačil dech, takže za mě palec nahoru. Parodie především na Spidermana, ale vidíme tam i jiné komiksovky. Objevily se i zajímavé tváře, jako Pamela jako neviditelná slečna. Humor mi vyhovoval, možná až na scénu na hřbitově, toto fakt nedávám. Ale jinak jsem se slušně bavila jak díky hláškám, tak díky prdící scéně tety apod.

plakát

František je děvkař (2008) 

Tento film není klasický kasovní trhák, ale ani si na něj nehraje. Viděla jsem i lepší vztahové a psychologické věci, ale tohle mě nijak neurazilo. Místy to bylo úsměvné, občas jsem si ťukala na hlavu, co to tam ten sukničkář vlastně vyvádí a jak ho momentální poblouznení dokáže vyvést z konceptu a toho, o co se skutečně chce snažit nebo by se spíš měl snažit. Polášek je roztomilý a dokáže hezky vtíravě koukat. Takový mlsný kocour, ale přitom to není prvoplánový hezoun. Role zkrachovalého psychiatra mu sedla. Nemám k filmu žádné výraznější výtky. Jde o průměr ve všech směrech, ale nelituju shlédnutí.

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Mně se to líbilo. Nevadilo mi, že se děj víc nemotal kolem Bonnie a Clyda, protože o těch už toho bylo natočeno spoustu. Tady naopak vidíme do hlav těm, kteří je nakonec dostali. Bonnie a Clyde byli svého času miláčky lidí, ale někteří je i nesnášeli za jejich krveprolití během jejich řádění. Proto se bývali Texas rangerové postavili do nevděčné role a museli je chytit. Hezky tu vidíme, co všechno je trápilo a jak probíhalo vyšetřování v době bez mobilů, počítačů a rychlých aut. Dávám palec nahoru.

plakát

Popelky (2010) (TV film) 

Totální břečka, kde dávám jedinou hvězdu alespoň za herecké obsazení, proti tomu nic nemám. Ale vše bylo zkažené už jen od prvního pohledu na "tlustou" Nolu, kde naprosto odflákli její kostým. Tělo napěchovali, ale přitom krk a obličej měla jako kdyby měsíce nejedla. A do toho pak drastické hubnutí po pár kolečkách na stadionu. Ha Ha. Ani princ za moc nestál, sympatie si tedy u mě nezískal. Dlouho už jsem nepronadávala celý film, takže jsem si to tady vynahradila.

plakát

Melanie: Dar života a smrti (2016) 

Zase jedna postapokalyptická slátanina nebo kam to zařadit. Děti-zombíci, nenakažení jedinci se snaží je zkoumat a testovat, všude okolo krvelační zombíci... nemám je ráda. Tento film jsem viděla jen tak mimochodem, protože ho sledoval přítel, ale sama bych si ho nepustila už jen kvůli hodnocení tady. Některé scénky se dost drasticky nepovedly a korunu tomu nasadil úplný konec. Vtipné.

plakát

Záměna (2010) 

Průměrná romkom. Jennifer Aniston je hvězdou filmu, i kdyby nechtěla. Je svá, je výrazná, temperamentní, umí hrát a má i komediální nadání. Jason Bateman ňoumu hrál taky ucházejícně. Ale bohužel celé to nevybočuje a za pár týdnu už budete jen vědět, že se tady měnilo sperma dárců.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Viděla jsem po spoustě letech znovu a nestačila jsem se divit. Je to vyloženě můj šálek čaje. Drew Barrymore je hrozně roztomilá a tady asi v jejích nejlepších letech. Sandler je klasicky Sandler, opět je aktérem nechutných scének nebo lehkých oplzlostí. Ale tady mi to nijak nevadilo. Naopak jsem jim celý film fandila a vlastně jsem měla co dělat, abych se bránila dojetí, které se mi vkrádalo do očí. Když si člověk představí, jaké by to ve skutečnosti bylo, že se každý den probudíte a zjistíte, co jste za posledních x let zažili, tak to musí být makačka na hlavu. A tady to bylo zpracováno s lehkým vtipem, v krásném prostředí Havaje, s fajn herci a notnou dávku empatie.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Češi tyhle komedie neumí, ať se herci snaží nebo ne. Některé scénky byly vyloženě legrační, jak hloupoučké to bylo, zvlášť konec v kostele. Ach bože. A Aničce Polívkové s Jaroslavem Pleslem jsem to vůbec nevěřila, chemie nulová, sahali na sebe jako kdyby měli lupénku. Kamera a stylizace celkem hezké, ale všechno podkopává děj.

plakát

Rok jedna (2009) 

Hrozný ptákovina. Doufala jsem, že to bude lepší, když jsem viděla herecké obsazení, ale mýlila jsem se. Objevilo se pár supr vtípků, ale to nevyváží zbytek filmu, kdy spatlali dohromady několik etap dějin, brali si náměty s Bible a do toho přitom motaly takové nechuťárny. Jako ochutnávat exkrementy atp., co jsme tam viděli, tak to přehnali.

plakát

LEGO® příběh 2 (2019) 

Je mi líto, ale toto je případ, kdy na 100% platí pravidlo, že opakovaný vtip už není vtipem. Nebo také "podruhé do stejné řeky nevstoupíš". Navazuje to na jedničku, to ano. Jen už chybí wow efekt. Je to přeplácané a nezáživné. Jako bych to už viděla. Pár dní po sledování už vlastně moc nevím, o co tam v tom ději šlo, jen že se handrkoval kluk se svojí mladší sestřičkou a to dělalo paseku i v lego světě. Ani další taková chytlavá písnička jako bylo "Všechno je tu boží" tady není. Zase z toho akorát smrdí prachy, kterými si někdo chtěl napakovat kapsy.

Ovládací panel
2 body