Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 446)

plakát

Bloodline (2015) (seriál) 

Seriál mne strhl a stále nepustil. Místy si odpočineme, ale pohltily mne vazby, důvody rozepří a jak hlavní protagonisté jsou okolnostmi tlačeni poznat své temné já (nejen John). PS: je Danny opravdu ten nejhorší?

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Stále nechápu, jak dobře je to natočené, jak skvěle zahrané. Pecka. PS: Breaking Bad je také skvělý, ale jiný. Zde vládne Odenkirk.

plakát

Zdravotník (2020) 

Casas působí, že jeho pohled skoro fyzicky cítíte. On polibek nedává, on si ho bere. A i tak chce ovládat svou přítelkyní a kam až to zajde, je zodpovězeno v extrému, bez sexuálního násilí. Začínám být per plex ze španělských snímků...

plakát

Mo Amer: Mohamed v Texasu (2021) (pořad) 

Sympatický tlouštík sahá po největších hvězdách stand-upu a je tak blízko! Punch lines nachystané, tempo ubíhající mílovými kroky a místy jsem se fakt na hlas (a rád) zasmál. Chci víc si odpočinout a prodloužit pár dní života, čekám na další.

plakát

Trestanec (2017) 

Náčrt změny obyčejného borce v gangstera, za tlaku okolí a svých schopností. Místy prostřihy (odchod z první vraždy ve vězení, aj.) mne hodně potěšily. Film si nehraje na pecku století a jen spíše nahazuje jednotlivé framy, nechť si divák vybere. A přesto to jako celek dává smysl a bavilo mě to.

plakát

Synchronic (2019) 

Nenechat se chytit do uměleckých klišé a uvěřit, že pilulka je časový výtah. Pak je film skvělý s pohnutým závěrem, lehce stravitelný a zároveň zajímavý. Jinak spadne do průměru, který se zde zobrazuje především.

plakát

Pohádky z mechu a kapradí (1968) (seriál) 

Miloval jsem to jako dítě a pořád mne úvodní znělka přenese hooodně let zpátky. A ten unikátní dabing, uff.

plakát

Panika v městečku (2002) (seriál) 

Tak škaredé (z pohledu moderních technologií) zobrazení a tak pitomě vtipné a milé. Bavilo to celou rodinu.

plakát

Kate (2021) 

Našlapaná akční smršť s asijskými víčky a muzikou. A já byl nadšen jak akcí a protagonistkou krytou velkou hvězdou, tak celkovým dojmem po filmu. Kdyby pokračování, jsem zde.

plakát

Místnost sebevrahů. Hater (2020) 

Kurva mať, to bylo prostě skvělé! Kombinace bitev na sociálních sítí a psychologiíe sociopata. Z ničeho na vrchol po emočních vraždách. A místy i napětí a slzy. Tleskám a děkuji za skvělý večer u silného evropského filmu.

Ovládací panel
2 body