Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 446)

plakát

Život pro samouky (2023) 

S hrstkou herců vznikla příjemná oddychovka, která ale v jádru brnká na struny vztahových problémů. Plodkovou a Neužila nemusím, ale to neznamená, že nepodali dobrý výkon. Plesla nekomentuju, to je perla našich rybníků. A Příkazký, to je krásná rolička pro velkého herce. Běžte a nechte hlavu doma, možná ve vás snímek něco probudí. A nebo ne, pak nevadí, stojí to i tak za zhlédnutí.

plakát

Athena (2022) 

Tikající bomba v podobě frustrovaných mladistvých na sídlištích ve Francii odráží aktuální situaci napříč západní Evropou. Ponoříme se do až nepřehledné akce proti policii a odvetou za nesmyslnou smrt, která odstartuje návazné osudy. Zajímavá kamera, odolní herci a skvělá koordinace komparzu. Nadprůměrný počin.

plakát

Batman (2022) 

Temná atmosféra a zajímavý střih skvělé kamery. A dobří herci. Tím to dobré končí, bezduchý scénář a v temnotě mizející kvalitní herecké výkony (kupodivu včetně Pattinsona). Není důvod se dál tímto filmem zabývat. Ba, není ani moc důvod ho vidět a to je horší.

plakát

Bullet Train (2022) 

Absurdní a až hloupé. Herecké výkony nemohou porazit scénář.

plakát

Marmaduk (2022) 

Vizuálně dětská pecka s příběhem pro pětileté (starší osazenstvo se již bude nudit).

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Ač herci dokážou někdy nemožné, malé cíle mají malí režiséři, tak proč Havelka? Kdyby to byla milá oddechovka, ale ono se to změní ze slibného na dementní. Díky za Plesla a Plodkovou (kterou obvykle nemám rád), jinak by to byla 0.

plakát

Mimo stopu (2022) 

Je to tak milé a lidské, že nakonec ani divákovi nevadí snímek bez větší akce či vysloveně dramatických scén. Odpočinkové, ale zároveň zajímavé.