Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dobrodružný

Deníček (1)

2012: Soudný den (2012: Doomsday)

Tyyjo, to je hustý ... je to jak psychologická studie. Spouta lidí si takhle představuje víru v Boha: nelogické věty babiček s vševědoucím úsměvem.

Profšechnonasvětě vás prosím, ZAPOJTE MOZEK! Nedejte na to, že vás celý film nutí vším co v něm je i co v něm není, abyste ho vypojili.

Mimochodem hodně komentářů (a přečet jsem všecky) komentuje zmizení staré paní z auta a pilota helikoptéry .. já bych řek, že má znázorňovat "vytržení" zmiňované v Janově Zjevení (Apokalypse) v Bibli. Ale to jednak běžně nikdo netuší a druhak pokud to mělo být ono "vytržení", pak bylo znázorněno velmi chabě, přehlédnutelně, nelogicky ...

Nechce se mi vypisovat všechny omyly tohoto filmu a hrát si na "Obrázkový opravník obecně oblíbených omylů"... tak si říkám, jestli záměrem filmu nebylo odradit lidi od přemýšlení o Stvořiteli, zahodit mozek a hodit celé křesťanství do pytlíčku s nápisem "děsná blbost, nechci o tom vůbec přemýšlet"....jestli se autorům tohle ve vašem případě povedlo (a z některých komentářů se to dá vytušit), tak film splnil tento účel.