Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 830)

plakát

Sexuální výchova - Série 1 (2019) (série) 

Když jsem viděla trailer a zjistila jsem, že je to o sexu a je to z Británie, musela jsem to vidět. Nezklamalo mě to. Je to dokonalý seriál plný britského humoru, sexu, problémech v dospívání a sexu. Ano, napsala jsem dvakrát sex úmyslně. Navíc skvělé obsazení včetně Gillian a Asy. Postava Erica je moje spříznená duše, kéž by byl mým kamarádem. Opravdu hodně, hodně povedený seriál.

plakát

Chytla nás vlna (2021) 

Průměrná romantika s podprůměrným scénářem. Toho scénáře je hodně velká škoda, kdyby byl více propacovanější, tak by film vypadal daleko lépe. Herecky to nebylo zlé, spíš jsem to věřila tomu klukovi než té holce, ale mladá láska v zárodku, takže to docela šlo. Milý film s italskou atmosférou, který neurazí, ale ani moc nebaví. Jako film k nějaké práci to vyhovuje.

plakát

Chůze. Jízda. Rodeo. (2019) 

Herecké výkony hodně podprůměrné. Hlavní herečka mi byla silně nesympatická, ale je možné, že to bylo tou postavou, která se mi zdála až moc sebestředná. Celkově film taky není nic moc. Hodně se tam střídají emoce a divák se ani nestálý a nemůže si určitou scénu užít. Scéna s autonehodou byla udělaná hodně špatně, hlavně výletnutí postavy z okna, to mi přišlo jak efekt z osmdesatých let.

plakát

Sám doma a bohatý (1994) 

Tohle je moje srdcovka od dětství. Nemá to s vánočním Sám doma vůbec nic společného, maximálně hlavního dětského herce. Ale i tak to funguje skvěle, na film se vždycky ráda podívám, bavil mě v dětství a stejně tak mě bavil i dnes. Ano, místy je to strašná blbost, efekty nic moc, ale jako oddechovka to funguje.

plakát

Kancl - Série 7 (2010) (série) 

Pozitivně hodnotím závěr série, která je udělaná krásně. Rozloučení s Michaelem je povedené. Cameo Willa Ferrela bylo za mě zbytečné, moc ho jako herce nemusím a jsem ráda, že jak rychle začal, tak rychle i skončil, protože bych ten seriál pak vůbec nedávala.

plakát

Zátopek (2021) 

Je to kus naší sportovní historie, takže jsem v kině nemohla chybět. O Zátopkovi jsem akorát věděla, že vyhrál nějakou medaili na olympiádě a občas trénoval u nás na stadionu v Houšťce u Staré Boleslavi. To je celé, takže do kina jsem šla opravdu s ničím. Bylo tam pár momentů, které mě překvapili. Scény z olympiád byly dojemné, bylo hezké to vše prožívat znovu. Nicméně film jako celek mi ale neseděl, něco tomu chybělo. Viděla jsem daleko povedenější životopisné snímky, ale na český film je to zpracované opravdu dobře, jak filmově, tak herecky.

plakát

Kancl - Série 8 (2011) (série) 

Bála jsem se, že bez Michaela to nebude ono, ale někdy mi to možná přijde lepší. Konečně se příběh zaměřuje i na někoho jiného a ne jen na Michaela, který pro sebe dokázal ukradnout veškerou pozornost. Andy jako manažer se mi líbí a funguje dobře.

plakát

American Horror Stories - Season 1 (2021) (série) 

Kdyby byla možnost dál půl hvězdu, dala bych tři a půl. Jsou tam epizody, které jsou skvělé, mě osobně se nejvíce z celé série líbila epizoda třetí Drive In. Líbil se mi nápad, zpracování, bylo to super. Nejhůře hodnotím epizody The Naughty List a Feral. Naprosto zbytečné epizody, nemastné, neslané. Úplně zbytečný čas koukání na ně. Líbilo se mi, že závěrem jsme se vrátili jakoby k prvnímu dílu, ale díl jako takový moc povedený není. Říkám si, jestli druhá série není zbytečná, ale třeba se budou věnovat Asylum.

plakát

Kancl - Série 6 (2009) (série) 

Už to není tak dobré, jako předchozí série. Líbilo se mi, jak Jim a Michael spolu manažerovali, hezky jim to fungovalo. Pak se Jim vrací na prodej a seriál se snaží vrátit do svých začátků. Navíc tu vidíme podobnou romanci, co jsme viděli u Jima a Pam. Nic nového. Dílů, které jsou nudnější a horší je tu daleko více než v přechozí sérii. Už mi to nepřipadá tak vtipné. Uvidíme, co další série.

plakát

Kancl - Série 5 (2008) (série) 

Pořád na stejné brdo. Některé díly jsou slabší, některé jsou lepší. Ale celkově mě to spíše nebaví než naopak. Asi to prostě není úplně můj smysl pro humor.