Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Hodiny

Hodiny (2002)

Kdybych věděla svůj den smrti, pustila bych si právě tenhle film. Rozhodně patří k mým nejoblíbenějším a to nejen díky skvělému scénáři, režii, kameře ale hlavně díky tomu okouzlujícímu soundtracku. A samozřejmě herecké výkony. Meryl, Julianne, Nicole a Ed Harris byli všichni naprosto dokonalí. "Always the years, always the love, always....The Hours."

Za zvuků hudby

Za zvuků hudby (1965)

Rozhodně se to zařadilo mezi mé nejoblíbenější muzikály. Julie Andrews byla úžasná a stále úžasná je. Líbilo se mi to romantické napětí mezi hlavními postavami. Navíc postavu kapitána v podání Christophera Plummera jsem ze začátku neměla ráda, ale pak když poprvé zazpíval jsem se do něj zamilovala. Když už si myslíte, že po svatbě bude šťastný konec, tak přijde něco dramatického, co v takovém veselém muzikále nečekáte. Písně jsou nádherné, chytlavé a po celý den mi zněli v hlavě.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Eastwood mi opět dokázal, že patří na vrchol Hollywoodu a tenhle film je toho důkazem. Je tam všechno. Emoce, napětí, střílení, vše, co od Clinta jako režiséra a herce můžete očekávat. Jsem z toho nadšená.

Funny Girl

Funny Girl (1968)

Z muzikálu jsem byla nadšená! Barbra je ve filmu vtipná, bláznivá ale zároveň i vážná a hlavně ten její hlas! Má tak úžasný hlas! Nejdřív jsem byla trochu vystrašená z filmu, který trvá 2 a půl hodiny, ale bavilo mě to od začátku do konce. Krásné písně a navíc Omar Sharif, který hrál elegantního muže a idola všech žen 60.let. Úžasný film!

Philomena

Philomena (2013)

Jeden z nejsilnějších skutečných příběhů, jaké jsem kdy viděla. Philomena musela prokázat velkou loajálnost a odvahu, když odpustila jeptišce, která se jejímu synovi o ní vůbec nezmínila. Já bych jí tohle nikdy neodpustila. Jsem za tenhle film vážně ráda, hlavně za ten příběh samotný a konečně můžu říct, že mám svého letošního vítěze na Oscara, i když zřejmě nevyhraje tak pro mě je tenhle film vítězem.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Od začátku do konce jsem byla naplněna úžasem. Tohle je mistrovské dílo roku 2012 se skvělými herci a musím se klanět před maskéry, protože jejich práce byla v tomhle filmu nepřekonatelná! I když je film dlouhý, tak jeho délka rozhodně není přítěží k filmu. Vydržela jsem se díval v kuse a celý film jsem si užívala. Kéž by bylo takových filmů víc.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Naprosto neuvěřitelný a nevšední film, který se jen tak nevidí. Příběh je dokonalý. Stejně tak jako herci - Brad Pitt a Cate Blanchett, které to ve filmu nesmírně moc sluší. Z filmu jsem nadšená. Celé 2 hodiny a 39 minut jsem pozorně seděla a dívala se na to báječné dílo. Jsem tímhle filmem naprosto nadšená.

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Úžasný film. Určitě za to taky hlavně může fakt, že je to i úžasná předloha, velice čtivá a vlastně na dialog stejná jako film. Jsem ráda, že se od předlohy moc neliší. Také skvělé herecké obsazení, Emma Stone byla skvělá (až na ten účes), samozřejmě Viola Davis byla úžasná stejně tak jako Octavia Spencer. Bryce Dallas Howard se do role zlé Hilly vážně hodila., takže když to shrnu, tak se mi film vážně hodně líbil a patří k mým nej.

Edith Piaf

Edith Piaf (2007)

Edith Piaf obdivuji, je to jedna z mých oblíbených zpěvaček. Tolik si toho zažila. Konečně jsem měla možnost film vidět a naprosto mě ucvhátil. Ty emoce a prožité scény byly okouzlující! Marion Cotillard se do své role Edith naprosto vžila, jako by to nebyla ani ona ale samotná Piaf. Film mě dokázal rozesmát i rozplakat. Jsem filmem naprosto nadšená a nejen vynikajícími výkony herců a hereček ale také maskéři udělali obrovské dílo. Marion jsem občas ani nemohla poznat. Každopádně nejsilnější scéna pro mne byla ta konečná nebo-li poslední noc. Úžasný film!

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Z filmu jsem byla nadšená. Ze začátku to vypadalo, jako stará westernovka a i to mě oslovilo. Nejvíce se mi ve filmu líbil Christoph Waltz. Byl úžasný, vtipný a skvěle svou roli zahrál. On se mi ve filmu líbil nejvíc. Pak je tu samozřejmě Jamie Fixx, který byl v roli Djanga skvělý. Z filmu jsem byla nadšená. Střílení, vtip a drama. Nad moje očekávání.