Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 830)

plakát

Režim (2024) (seriál) 

Bavilo mě to, líbilo se mi to. Několikrát jsem se zasmála ale hlavně jsem žasla nad skvělým hereckým výkonem Kate. Ta byla naprosto dokonalá, ať už to byla intonace jejího hlasu, šišlání nebo tiky, neuvěřitelný a celý seriál táhne jedině ona. Zbytek jsou jen její pěšáci včetně Matthiase. Zklamal mě ale konec, který bych si po celkovém vyznění seriálu dokázala představit úplně jinak.

plakát

Prázdniny v Římě (1953) 

Moje milovaná Audrey v roli roztomilé a naivní princezny, která se rozhodne zažít normální život v Římě. Chemie mezi ní a Gregorym Peckem byla naprosto hmatatelná navzdory tomu, že mi Gregory ze začátku nebyl úplně sympatický. Postupem filmu si mé srdce ale taky získal. Audrey byla skvělá, roztomilá a naivní, dala do té role vše, co tam mělo být. A ta černobílá kamera byla božská. Prostě krásný kousek klasické kinematografie, který stojí za to vidět.

plakát

The New Look (2024) (seriál) 

Věděla jsem, že od začátku, co to vyjde se na to budu chtít podívat a nebyla jsem vůbec zklamaná. Vytkla bych možná akorát to, že se to nevěnuje jen Diorovi jako takovému, ale je tam i vedlejší linka, která patří Coco a to mi vadilo. Chápu, příběh je zasazený do druhé světové války, ale Diorova linka o navrhování mě bavila víc, než Cocoiny problémy s nacisty.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Překvapivě to nebylo tak strašné, čekala jsem to o něco horší. Millie umí hrát a zvládá se odpoutat od role Eleven, nebo se o to alespoň pokouší. Pořád je to ale spíš snímek pro teenagery než pro dospělé, mladší diváky to bude bavit daleko víc, ale i tak v rámci toho, co Netflix občas vyplivne, tak to je jeden z těch povedenějších filmů.

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Už to nemělo takové to kouzlo jako první díl, ale bylo fajn vidět známé tváře opět spolu po několika letech, že tam došlo k nějakému uzavření příběhů. Ale na epickou jedničku to prostě nemá.

plakát

Muž ze Západu (1958) 

Příjemný a průměrný western, na který se dalo koukat. Docela dokázal udržet i moji pozornost, takže jsem se dívala celou dobu. Gary Cooper je sympaťák a je vidět, že ve westernových rolích je mu příjemně a sedí mu, ale trochu se bojím, aby zbytek jeho kinematografie nebyl pořád to samé dokola.

plakát

Boj o moc - Série 2 (2019) (série) 

Postava Rhey mi byla děsně nesympatická. Nemohla jsem jí vůbec vystát a docela mi kazila celkový dojem ze seriálu. Závěrečný díl byl TOP, ale to tenhle seriál umí.

plakát

Dr. Death - Season 2 (2023) (série) 

Druhá série byla o něco nudnější než ta první. Chybělo tomu to napětí a upřímně mě vůbec nebavila za linka s Mandy Moore, bylo to zbytečně zdlouhavé. Každopádně pátá epizoda 191, totální masakr, neskutečně mě to vzalo.

plakát

Irské přání (2024) 

Já jsem nadšená z comebacku Linday Lohan na filmová plátna. Podle mě na to pořád má, je to skvělá herečka. Ale proč má tak nešťastnou ruku při výběru filmů a rolí? Kdyby to nebylo vystřižené jak z pera Rosamund Pilcher, tak by to mohlo být koukatelné. Stačilo na tom jen trochu zapracovat, vždyť i ty dialogy byly příšernost. Říkám si, jestli to náhodou není scénář napsaný s pomocí AI.

plakát

The Carrie Diaries - Season 2 (2013) (série) 

Čistý průměr, který ničím neurazí ani nenadchne. Carrie je fajn, líbilo se mi přidání Samanthy. Škoda, že jsme se nedostali k seznámení s ostatními ze Sexu ve městě, mohlo by to být zajímavý. Ale musím říct, že mě občas štvalo jakým naivním způsobem se některé postavy chovají.