Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (81)

K zemi hleď!

K zemi hleď! (2021)

Adam McKay prozradil, že, Leonardo DiCaprio měl problém s tím, že by se Meryl Streep měla ve filmu ukázat nahá, s čímž sama herečka problém neměla. Na naléhání DiCapria ve filmu nevidíme nahé tělo Meryl Streep, ale její dvojnici.

K zemi hleď!

K zemi hleď! (2021)

Adam McKay původně chtěl, aby postava Meryl Streep vypadala spíše jako Suze Orman, ale Meryl zaujalo, že skoro každá žena v Republikánské straně má blonďaté lokny a chtěla vypadat jako pravá republikánka.

K zemi hleď!

K zemi hleď! (2021)

V čase 01:41:00 se na obrazovce objeví QR kód, který když načteme, tak nás převede na YouTube video, ve kterém Ariana Grande a Kid Cudi zpívají píseň z filmu „Just Look Up“.

K zemi hleď!

K zemi hleď! (2021)

Telefonní číslo, které se na obrazovce objeví, kam byste mohli zavolat pro klid vaší mysli, je číslo na americkou horkou linku, kde holky nabízejí sex po telefonu.

The Prom

The Prom (2020)

Postavy Emminy babičky (Mary Kay Place) a Barryho matky (Tracey Ullman) byly napsány pro filmovou verzi. V původní Broadwayské hře se ani jedna nevyskytuje.

Já, knedlíček

Já, knedlíček (2018)

Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně.

Reklama