Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (93)

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Zajímavý pořad měho dětství. Jeden uživatel tu píše o dílu, kde se diskutovalo se ženou co byla dříve muž, nevím proč ale ten si pamatuji dodnes. Vypadalo to asi takhle: Moderátor - pokusil se vás někdy někdo sbalit? Žena (dříve muž) - ano stalo se mi to, na autobusové zastávce se mi neustále dvořil nějaký muž a někam mě zval. A tak to bylo i v jiných dílech, diskutovalo se všem možném. Někdy koukatelné, jindy ne a v tele tele udělali parodii s názvem "řetko" - ta byla lepší.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Tři hvězdy hlavně za slušný výběr herců, velkolepou výpravu, obří bitvu s Peršany a především nádherně udělané starověké město Babylon. To se povedlo opravdu neskutečně a člověk má pocit, jako by tam byl spolu s hrdiny. Nelíbil se mi utahaný, rozvláčný děj, psychedelické scény a poslední třetina filmu. Z mého pohledu těžce nevyužitý potenciál.

plakát

Banánové rybičky (1999) (pořad) 

Nejčastější hláška - jedna moje známá... Někteří hosté zajímaví, přesto mě to vůbec neoslovilo.

plakát

Batman (1989) 

Pro mě opravdu velmi těžké ohodnotit. Keaton mi totiž jako batman vůbec nesedl (navíc se ani nepodobá komiksové předloze), ani malinko. Takže film dobrý, představitel netopýřího muže děsný (nikomu to necpu - můj názor).

plakát

Batman a Robin (1997) 

Nevím proč, ale já se u téhle stupidity celkem pobavil. Otřesný výkon George Clooneyho i Chrise O´Donnella, přihlouplý děj, extrémně kýčovité, chvílemi trochu nuda a postavy mají bradavky na kostýmech (WTF??!?). Na druhou stranu opravdu velkolepá výprava, skvělé triky (hlavně Freezův zmrazovač) a solidní porce akce. Já myslím, že jednou se to vidět dá (navíc Arnold v záporné roli!).

plakát

Batman navždy (1995) 

Kýčovitější a méně atmosferické než první dva díly, ale konečně sympatický představitel batmana (i když Val Kilmer se na něj taky úplně 100% nehodí a nepodává ani nějak oslnivý výkon). Celkově více akční, lepší výprava i promakanější triky oproti předchozím dílům. Dva záporáci jsou také docela slušní a byl jsem rád, že přibyla postava Robina.

plakát

Ben Hur (1959) 

Škoda přemrštěné stopáže i když chápu, že mnoha lidem to vyhovuje kvůli ponoření se do děje. Nadchla mě lodní bitva a neskutečně natočená (v poměru k době) scéna závodu vozů. Výprava monumentální, historicky působí docela věrně a Heston byl výborný herec. Vzhledem k době vzniku se nedivím, že film byl oceněn 11 plešouny.

plakát

Blade Runner (1982) 

Jeden z mála filmů s trošku utahanějším dějem (spíš bych měl říct pozvolněji vyprávěným, přesto napínavým), který mě opravdu baví. Skvělá atmosféra, hudba, herecký výhon Forda a především úžasně ztvárněná temná budoucnost.

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Pravděpodobně nejlepší parodie, Frank Drabin neskutečně válí. Mraky hlášek, vtipných momentů a různých gagů. V téhle šílené komedii podle mě nejsou špatné scény jen skvělé nebo geniální. Škoda, že dnešní parodie jsou v naprosté většině případů trapné a nevtipné.

plakát

Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas (1994) 

Pořád špičková parodie. U mě jsou první dva díly sice malinko výše, ale stále vysoká kvalita! Je dobře, že série skončila a vyhnula se špatným pokračováním.