Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (75)

plakát

Dům plný strachu (1985) 

Nejděsivější film, který si z dětství pamatuju....úzkost, strach.....

plakát

Děti (2008) 

Mně to nesedlo. Rozjezd je přímo nekonečný, jediná sympatická postava umře na začátku filmu, takže už je vám pak jedno kdo bude další. Něco tomu chybí. Děti ale vypadají dost děsivě, to se povedlo. Závěr byl asi nejhorší, to, že se nakazí všichni, nevadí, ale proč tam byly ty cizí děti? Připomínalo mi to zombie epidemii, takže vlastně není kam utéct. Nuda.

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Ač nejsem fanda komedií, chtěla jsem něco jednoduchého na odlehčení, ale tohle mi přišlo zbytečně hysterický a hloupý, asi jediný normální byly ty dvě dcery. Chlap je chvílema neschopný a chvílema odporný a ona je sice krásná, ale děsně uřvaná a nevyrovnaná. Netuším, třeba se ze mě v určitém věku taky stane nesnesitelná, věk zatajující hysterka křičící na cizí děti, ale pochybuju, že to někoho pobaví. A přitom tak zábavný obsazení, bohužel Chris O´Dowd a Jason Segel neměli téměř žádný prostor. Takže jedna * za děti a druhá * za to, že to aspoň dobře dopadlo.

plakát

Terror Firmer (1999) 

Já asi nejsem schopná tento film hodnotit, to je strašně ujetý. Ale myslím, že o kvalitu tady nejde. Všechny filmy od Tromy jsou šílený, nechutný, krvavý, ujetý, násilný... Normálně by mi to všechno přišlo strašně zábavný, ale v tomhle filmu je mnohem víc zvratků než jsem schopná snést. Takhle na pokoukání večer bych si to nedala, ale na šílený párty super.

plakát

Mistři hrůzy (2005) (seriál) 

Všechny díly jsou víceméně kvalitní, ale mně se do paměti nejvíce otiskla Jenifer. Sice tak nějak tušíte, co se bude dít, ale i tak je to prostě drsné. Těm chlapům tam stačí opravdu málo...A u čeho jsem i já zavírala oči bylo mučení s jehlama v Imprint.

plakát

Já jsem tady (2010) 

Proč se zamýšlet nad logikou, když si tento rozkošný film můžeme prostě užít. Sice je absurdní, že ve světě robotů nemají náhradní díly, ale o to tady ani tak moc nejde. Je to milé, klidné a nadějné...

plakát

The Divide (2011) 

To, že všichni v tomto filmu jsou špatní, neznamená, že je to špatný film. Jen tak přemýšlím, jestli jsme opravdu všichni taková sadistická hovada bez jakékoli morálky. Jedinou šanci na relativní přežití má bývalá feťačka, to je podle mě trochu klišé, protože se to dalo čekat, když už to tam milující přítel jen tak vmetl. Pro mě by bylo mnohem silnější, kdyby jediným přeživším byl ten hodný bráška, co se snažil zachovat si aspoň trochu úroveň, a který by byl nucený nakonec zvolit mezi zabitím a nadějí nebo smrtí . Do teď nevím, jestli jsem z filmu nadšená, zhnusená, depresivní....bohužel nejsem překvapená. Co musím vytknout je, že nesnáším, když se tam vmíchají věci, které nejsou nutné a nakonec se nevysvětlí. V tomto případě svět z venčí a unesené děti, chybí mi pointa. I když si nechci představit, co by se dělo, kdyby tam ta holčička zůstala...Pokud na takové filmy nemáte žaludek, tak se určitě nedívejte.

plakát

Jménem krále (2009) 

Výborné obsazení a to zejména Karel Roden. Ale jinak si příběh zasloužil od všeho víc. Je to krátké, odehraje se to velmi rychle během pár dnů a přitom by byl materiál na výpravný film popřípadě na seriál, který by se vymykal škatulce ordinačně-pouličních scén. Ale máme co máme a to se hodí jen do televize na zpestření nedělního večera.

plakát

Solomon Kane (2009) 

První hvězdička patří Jamesi Purefoy, protože má prostě styl a charisma a jakmile začne kosit všechny ty padouchy s černočernýma očima film dostává grády. Druhá je za tu odvahu s dětma, jak s tím, že je zabíjí, tak s tou malou malou čarodějnickou sviní. No a třetí je bonus za všechny ty scény plný krve a násilí, jako například v kostele se stádem oveček. Ale je jasný, že film má milion nedostatků. Prostě v tomhle žánru se novinky vymýšlí blbě, ale co kurde ty zbraně? Podle mě byly bouchačky úplně zbytečný a s mečem mu to šlo mnohem líp. Bod dvě je "vizáž" proč vypadá jako Van Helsing? To je děsně kontraproduktivní. A jako bonus bych asi nechala umřít celou její rodinu a tu slečnu si na konci nechala.

plakát

Sodomites (1998) 

Chvílema mi to přišlo jak reklama na kondomy, ale není tomu tak. Tohle je prostě děsně ujetý, ale člověka to musí pobavit, nemá to sice žádný smyl a obrázky se míhají tak rychle, že se zatočí hlava, ale to je prostě Noé.