Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (26)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Opravdu skvělý filmový zážitek a zatím nejlepší marvelovský film. Sice jsem místy nestíhala ty akční bojové scény, ale tím humorem a skvělým hereckým výkonem se to vyvážilo. Už se těším na další pokračování, snad bude ještě lepší :)

plakát

Světová válka Z (2013) 

Film se mi líbil, bylo to hodně realistické. Vypadá to, jako by se opravdu v budoucnu mělo něco podobného stát. Líbilo se mi i to, že film neměl klasický happy end, ale že i ty špatné události pořád pokračovaly. Akorát mě trošku zklamal Brad Pitt, jako hlavní hrdina měl mít větší akce, větší show, aby ukázal, že na to stále má, ale nestalo se, hodnotila bych ho jako průměrného herce, který teprve rozjíždí svou kariéru, přitom Brad už ji má skoro za sebou. Škoda, stále na to má.

plakát

Machři 2 (2013) 

Skvělý skvělý skvělý!! Prostě nemám, co dodat .. Od začátku do konce jsem umírala smíchy, dějově teda nic moc, ale parta A. Sandlera to úžasně vyplnila .. Doufám, že bude další díl nebo natočí něco podobného :)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Opravdu skvěle natočená podívaná, při které mi běhal mráz po zádech a všechny smysly mezi sebou soupěřily .. Napětí opravdu veliké .. O to horší, že je to podle skutečnosti .. Fakt vydařený hororový zážitek .. Takhle by měly vypadat všechny hororové filmy !!!

plakát

Wolverine (2013) 

Dávám 3 hvězdičky jen za Hugha Jackmana .. Tento díl se mi moc nelíbil, postrádal to, co X-meny dělalo X-meny .. Jestli bude tak průměrný i nově připravované Days of future past, tak to se už dopředu moc netěším ..

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Fakt nechápu, co se všem na tom nelíbí. Já jsem se zasmála a děj filmu byl na americkou komedii celkem slušný. Prostě film na odreagování jak dělaný. Stejnak byl nejlepší Ryan jako Little old Chinese :D To byla fakt pecka. Takže hodnotím film pozitivně, mně se to líbilo.

plakát

Trans (2013) 

Výborný film ! Od začátku do konce jsem nevěděla vůbec nic :D Co je ta hypnóza a co je ta skutečnost ... James opět skvěle zahrál. Vřele doporučuji a do kina bych na to šla klidně znova :)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Dávám 4 hvězdy jen kvůli koulím Hugha Jackmana a skvělé scéně s Halle Berry :D To prostě nemělo chybu .. No jinak nic moc, na to, že tam hrálo plno známých a slavných hvězd, ten film neměl hlavu ani patu ...

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Achjo! Musím dát jen 4 hvězdy, protože jsem fakt zklamaná. Celý dva roky se na to těším, nemůžu se dočkat až to uvidím a pak? Má cenu to vůbec komentovat? Prostě natahují konec na další půl druhou hodinu a pak ve finále nechají umřít dvě osoby, které za něco stojí? Proč! A ještě dodají tu perfektní scénu, která by tam ani vůbec být nemusela a jen tiše oznámí: hele přichází Statham, bude ještě další díl! No jako fakt film mohl být výborný, nejlepší za tu celou sérii a oni to takhle ... Ani nevím, jestli se mám "zas" za dva roky těšit na snad už poslední díl .. Uvidíme no ...

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejlepší díl z celé trilogie !! Když srovnám první díl s tímhle posledním, opravdu ta jednička je jak nic. Skvěle jsem se bavila, Tonyho narážky a sarkasmy vždycky zapůsobí, byla jsem i v částech filmu překvapena, i mírně zaskočena. Prostě čím dál lepší podívaná a tak to má být :)

Ovládací panel