Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama
  • Akční

Recenze (1 142)

plakát

Policajt ze školky 2 (2016) 

Spíše než pokračování je to takový volný remake. Čekal jsem naprostou katastrofu, ale nakonec to zas až tak tragické nebylo. Pár humorných momentů se tam najde a do trapnosti to sklouzává mnohem méně, než jsem se obával. Takže jako taková jednorázová oddechovka je to celkem OK.

plakát

Případy detektiva Murdocha - Posvátné manželství (2014) (epizoda) 

Měl jsem trochu obavy, že díl se svatbou bude příliš sentimentální, ale naštěstí se tu podařilo udržet celkem sympatický nadhled (mimo jiné díky pěkným vzpomínkám na svatbu inspektora Brackenreida).

plakát

Případy detektiva Murdocha - Staré dobré časy (2014) (epizoda) 

Bat Masterson není zrovna nejznámější postavou divokého západu, a zřejmě i proto patří k mým nejoblíbenějším:-) Tady mi sice jeho ztvárnění zpočátku moc nesedlo, ale postupem času se to zlepšovalo, v závěru Bat navíc projevil vytříbený vkus při volbě dárku pro Murdocha:-)

plakát

Začátek konce (1961) (TV film) 

Řanda a Brodský tu působí trochu jako předchůdci Pata a Mata, bohužel jejich řádění v domácnosti není příliš komické. Možná to chtělo nastudovat si pro inspiraci pár němých grotesek.

plakát

RocknRolla (2008) 

Další podařená RItchieho gangsterka. Přišlo mi to zábavnější než Lock, Stock and Two Smoking Barrels, ale ne tak vymazlené jako Snatch. Výborný je tu Mark Strong, zejména v originálním znění.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

První akce ligy mi přišla celkem zábavná, zbytek moc nezaujal...

plakát

Nevíte o bytě? (1947) 

Zhruba hodinu celkem nuda, pak ale nastoupí operní pěvec Josef Křikava v roli zpěváka Šimůnka, jehož brilantní komediální výkon kulminuje efektním předáním klíče

plakát

Výhra admirála Kotrby (1981) (TV film) 

Děj žádný zázrak, ale kvalitní herecké obsazení a pár hlášek ("za ten zbytek si vyfasuju něco užitečnýho pro domácnost, třeba rum") na 45 minut dobré zábavy stačí. Slabší 4*

plakát

Spadla s měsíce (1961) 

Celkem podařená satira, zejména díky dobrým hercům, semtam nějaké té dobré hlášce a svižnému tempu. Místy mi to připomnělo příběh Na brigádě z Pražské pětky a pochválit musím Sovákovu úvahu na téma lenosti.