Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 199)

plakát

Bastardi: Reparát (2023) odpad!

No... dlouho jsem si nedal odpad! Tady top bylo jednoduchý totální neumětel a neherec, kterýmu nevím, kdo ty firmy furt sponzoruje, ze sebe dělá učitele a hlavně je pořád v roli oběti celej film. Chudák, krajně nesympatickej, problematice soužití menšin nerozumí ani trochu a do filmu nasypal asi všechny stereotypy, co jsou. Mně by zajímalo, jak film hodnotí Romové, kteří proti takovým stereotypům bojují a nejsou to zrovna oni, kteří jsou v této srajdě prezentováni. Magnusku chyťte se s Obermaierovou kolem ramen a táhněte oba do propadliště dejin.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Aj tak si myslim, že hodinka měla jít dolů.

plakát

Pánský klub (2022) 

Tohle je ku*va tak špatný, jak jen může být. Prvky herectví tady předvádí fakt asi jen Polívka. Zbytek je prkenný, až běda. Otřesné dialogy, tak dememtní a ještě navíc průhledný příběh, že to je k neuvěření Terapeutka co se nechá rozhodit takovýma otázkama a rozbrečí se? WTF?!) a hlavně ta Kristýna Hrušínská. Já nevím, jestli jí tak nesedla ta postava nebo je prostě tak špatná, ale byla fakt asi nejhorší na tom filmu. Mně bylo často fakt trapně za ty herce, jak se ve filmu musí pitvořit, a co všechno musí "odehrát". Jak tenhle scénář mohl někdo myslet vážně. Kdo to hodil na papír? Takovouhle ultrasrajdu jsem dlouho neviděl. Jednu * dávám jen proto, že když srovnám s Bastardama, kde je to jasnej odpad, tak tohle je dejme tomu o fous lepší.

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Jako hodně mi to oscilovalo mezi 2** a 3*** myslím, že stopáž mohla jít dolů. Zajímavý mi přišlo to nasvícení, někdy na úkor pozadí prostě svítily barevný světla :D Četl jsem, že postava Gotta koupila u lidí šílený hejty, tohle bych asi autorům odpustil, to se nějak věrohodněji dost možná nedalo. Jen celkově mě to vlastně pak už asi ani nebavilo a bylo  to delší než bylo potřeba. VIděl jsem to po dobré Volze, což Ivetě taky nepomohlo.

plakát

Bullet Train (2022) 

S těma bojovýma scénama si někdo dobře pohrál :)

plakát

Tekken: Bloodline (2022) (seriál) 

Fajn, že ty barevný výboje při uderech držely styl jako ve hře. I ty jednotlivý pohyby jsem poznaval, a je dobře, že je zakomponovali. Za mě bych ubral na příběhu, dosadil víc  postav do turnaje a víc to zaměřil na ty fighty.

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Asi jedno z největších dilemat na plátně :)

plakát

Jako ulití (2023) (pořad) 

Tohle už je fakt nuda

plakát

Návštěvníci (2022) 

Viděl jsem na Jednom světě. Přiznám se hned zkraje, že mi to koncepčně vůbec nezapadalo mezi ostatní dokumenty o lidských právech. Být nějakým Ukrajincem, Severním Korejcem, Íránkou/whatever a pozorovat to, co tu častokrát paní Zdenka řeší, tak bych nejspíš nezřídka zakroutil hlavou. Zajímavé mi přišly Zdenčiny rozhovory, vedené v angličtině, potažmo vždy když Zdenka přešla do angličtiny, byl mi její projev daleko sympatičtější. Ty filozofické toky a verše v češtině - to mi sem prostě vůbec nesedělo. Vím, může být můj problém. Beru. Stejně to uvedu. Za mě nadbytečné zrovna tak jako ty rodinné chvilky. Názor: "Proč bych nemohla vychovat své děti tam, kde chci? Proč se takto v bezpečí můžu cítit jenom doma?" Tohle vážně? Byl by to zajisté krásný svět, kdybych mohl vychovat svoje děti tam, kde si zrovna zamanu, ale to přeci není nárok. This is the world we live in. Zase, fňukat nad tímto, v porovnání s tím bezprávím co jsem viděl v jiných dokumentech na Jednom světě, prostě ... ne, fakt ne. Třebas srovnávám nesrovnatelné, ale tenhle dojem si z toho prostě odnáším. Sympatičtí mi byli především ti, s kterými byly rozhovory dělány. Toho týpka z Etiopie mi bylo upřímně líto, ale fakt ta scéna s těma slzama? Nebylo to trochu overreacted? Já nevím, jestli k němu zrovna měla tak blíž, nebo nějaká chvilková emoční nebo jiná labilita, ale tahle scéna na mě působila nejvíc strojeně z celého dokumentu. Doufám, že se aspoň v tomhle pletu, nicméně za zbytkem si stojím. Autorka dokumentu je sympatická, Danielův svět byl fajn. #Nooffense