Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (62)

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Opravdu povedené. I když už to vidím poněkolikáté, vždycky si najdu něco nového a vždycky se od srdce zasměju.  Jsou tam i slabé chvilky, které přeskakuju, ale ty hlášky.... "Nedělej nám tady ježky Jarmile", " Ty vole Jirko, vždyť máš vysokou školu" " Nebyl by tu ještě nějaký nonstopek?? Už nás nech bejt." atd. Vůbec díl s Bóžou je nejlepší.  Ale to je Ivan Trojan, ten nezklame.  Luděk Sobota  jako Václav je taky výborný. Vlastně je to jediná role pana Soboty, kde né jen že mi nevadí, ale dokonce ho úplně žeru. Vždycky když tak zkousne rty a loupne očima... Vlastně celé herecké obsazení je povedené

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Tak jsem ženská,...romantiku mám ráda. Jen to nesmí být až moc červené a tady to bylo. Teda  místy. Trochu bych to zkrátila. Některé scény mě nudily a byly zoufale a zbytečně dlouhé. Ale zase na Rege -Jeana Page bych se dokázala dívat i déle. Daphne se k němu moc nehodila, taková nemastná neslaná. U prvního dílu jsem trochu vydýchávala herce tmavé pleti ve viktoriánské Anglii, ale brzy jsem si zvykla. Parádní byly kostýmy. Rozhodně se těším na další série

plakát

Rédl - Prokurátor (2018) (epizoda) 

Mě se to náhodou líbí. Sokola nemám ráda, ale tady mi nevadí. Skoro mě přijde, že se sem ten jeho" nablblej "výraz hodí. Člověk úplně zapomněl jaká ta doba byla- hnusná- syrová. A příběh mě naopak přijde velmi uvěřitelný a to se vším všudy. Na začátku jsem to chtěla vypnout. Přišlo mi to zdlouhavé a nijaké, ale za chvilku mě to pohltilo a těším se na příští díl.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Když manžel koukal na první díl, tak jsem si četla. Občas se u něčeho zasmál a já jen kroutila hlavou. U druhého jsem čtení předstírala a od třetího koukala. Poslední díl byl prostě pecka. Nasmála jsem se tak, že jsem si život prodloužila o roky. Teta Stáňa neměla chybu. Musím si to pustit ještě jednou celé.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Normálně bych dala tak 2-3 hvězdy, ale po té vlně kritiky musím dát plný počet. Vůbec to nebylo špatné. jen prostě to nebyla pohádka pro děti na 25.prosince, ale zas ruku na srdce, které malé dítě baví hrané pohádky??? A pokud už je baví, tak už nejsou tak malé a určitě slyší doma horší věci než, že je koruna těžká jako kráva..a pod. Hodnocení prostě nechápu...pohádka měla šmrnc, Jan Cina jako Jiřík byl milý, vtipný a krásný. Princezna nebyla prvoplánová krasavice, ale rozhodně žádná obluda. Sympatická okatá holka s trochu nestandartním nosem. No bóže. S Jiříkem se k sobě hodili. Chudák holka, jestli si ty komentáře čte. Já bych řekla, že konečně pěkná ústřední dvojice...po těch hrůzách z posledních let.

plakát

Válka volů (1987) (seriál) 

Tak dala jsem 5 hvězd, ale vzpomínkových. Viděla jsem to v době slovenských pondělků v české televizi za časů totality. Vlasy hlavní hrdinky krásné.. Juĺy ( aspoň myslím že se tak jmenovala postava Denise Virieux) mi nedaly spát. Děsně mě štvala ta nespravedlivost. Já pár chlupů rovných blonďatých a nijakých a ona takové krásné kudrnaté háro. Jak já jí to záviděla a i lásku krásného hrdiny ( jmenoval se něco jako Mainer). Hergot musím to někde sehnat a juknout znovu. Třeba budu zklamaná a třeba ne....

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

No. Zpracování knihy hezké. Je to jeden z nejlepších seriálů ( Českých). Pominu i osobní antipatie k cirkusu. Co mě v tomto seriálu opravdu štve je výběr herců. A tím nemyslím jen německé hrůzy ( Petr Bervitz a Helenka Bervitzová - to je opravdu výkvět) , ale mě osobně nesedí ani Hanzlík jako Vašek Karas, ten je mi v roli Vaška vyloženě nesympatický , ač jinak ho mám celkem ráda. Nesedí mi tam ani pan Brzobohatý a Dáša tenkrát Veškrnová. Ale to bude asi tím, že to mají být mladí ( hodně mladí) lidi a hrají je už herci " v nejlepších letech". Na druhou stranu famósní J. Kemr, nebo J. Abrhám....ti to opravdu pozvednou.

plakát

Balada pro banditu (2012) (divadelní záznam) 

Moje srdeční záležitost. Miluji i první verzi s Donutilem, ale Jan Zadražil je lepší Nikola ( no lepší, hezčí a charismatičtější) . Pan Donutil má v sobě něco co mě úplně nesedí.

plakát

Muži v naději (2011) 

Nasmála jsem se a o to v komedii jde. Hlavní představitelé mě celkem sedli a to je důležité. Prostě uvařit si čaj, zalést do postele a pobavit se

plakát

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (2016) 

Za pět hvězd to nestojí, ale chtěla jsem zvýšit hodnocení. Není nutné všechno hanit. Je pravda, že to bylo celé takové ......nedotažené. Nechápu roli Laufra, Kotvalda a ani Korna. Tak nějak toho mohlo být i víc. Mišík byl fajn....tak trochu mimo jako Puchold. Jen asi neumí moc tancovat, protože i přesto že nacvičoval hlavní roli, byl stále někde vzadu...téměř nevidět. Polívka byl taky super. Nacvičování bylo moc hezké, jen ho bylo katastrofálně málo. Občas byl moment, že jsem kroutila hlavou, proč proboha proč. Třeba Když Anička Fialová ( bože ty vlasy měla šílené) nechá zastavit autobus, kdesi na autobusové zastávce v buši, a jde. Když se chtěla jít hledat, mohla dopis předat na vystoupení v divadle a jít s Písaříkem světem. Ale proč v tom autobuse???? No prostě úplně blbé to prostě není, celkem jsem se bavila a 85 minut uteklo jako nic. Jen mě to zanechalo trochu neukojenou :o).