Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pornografický

Recenze (113)

plakát

Nepřítel před branami (2001) 

Válečný film,který snese vysoké měřítko. Skvělé bojové scény a až neuvěřitelně mrazící vzhled Stalingradu. Mohu taktéž doporučit ke shlédnutí a nikdy si nenechám ujít tenhle film v televizi.

plakát

Mechanik (2004) 

Výborné herecké představení, Bale se s rolí "sžil". Děj je příjemně pomalý a s výborným závěrem. Musím dát tomuto ponurému filmu 5*. :-)

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Jednička se mi zdála zábavnější, zas na druhou stranu bych dvojku neodsuzoval. Na večerní sledování je ideální a nic tím nezkazíte.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Velice dobrá komedie,která Jimovy otevřela dveře do Hollywoodu. Musím hodnotit velice vysoko,neboť podobnou komedii jen tak nenajdete,kde se smějete od začátku do konce filmu!! :-)

plakát

Quo Vadis (1951) 

Rád srovnávám filmy s jejich knižními předlohami. V tomto případě jsem byl zcela zvědav,jak se stím autoři poprali. Chyb se najde spousta,ale do jednoho filmu vměstnat tak složitý děj je nemožné. Proto jsem ochoten je pominout a vše hlavní z knihy se objevilo ve filmu,který je povedený. Kulisy a kostýmy krásné. Výkon Ustinova dominuje hereckému spolku.

plakát

Potraviny, a.s. (2008) 

Doufám, že toto je možné pouze v USA. A doufám že Evropa je v tomhle o něco málo benevolentnější a zákony EU jsou dodržovány, i když jsou mnohdy nesmyslné!!

plakát

Hellraiser: Inferno (2000) 

Viděno aspoň 3x a musím za sebe říct, že asi nejlepší díl, žádné bezduché vraždění, ale konečně nějaký propracovanější děj. Pinhead má méně prostoru, avšak o to je to napínavější!

plakát

Křižáci (1960) 

Pro ty, kdo nečetl knižní předlohu se může film zdát chaotický, nevyrovnaný s rychlým spádem. Kniha je mnohem záživnější a emotivnější. V Polsku to však mají nejspíš jako povinnou četbu a rozumějí tomuto filmu. Mě se zdál celkem dobře zpracovaný, i když pár chyb by se našlo. Pro plynulost děje však bylo zapotřebí nějaké pasáže filmu upravit. Celkově povedená předloha i s ohledem na rok vzniku. Slušel by se novější a s modernější technologií natočený film. Nemám více výhrad.