Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pornografický

Recenze (113)

plakát

Smrtící válečníci (2009) (pořad) 

Na můj vkus velmi špatná TV pořad,který je prakticky o ničem. Jediné,co se dá vyzdvihnout je to,jaké měl který válečník zbraně a jak bojoval. Tzv. fiktivní souboj 2 válečníků (jejich novodobý zástupci jsou k smíchu),kteří se "nemohli" setkat,je nanejvýš trapný a je vidět,že amíci už neví za co vyhodit peníze a co vymyslet!

plakát

2012 (2009) 

Je rok 2012 a prostě tento film "2012" byla nutnost letos vidět. Vizuálně dobře zvládnutý, ale ten příběh neměl vzniknout! To co hlavní hrdinové bez problému zvládají,by se nemusel stydět prvotřídní kaskadér. Tolik náhod a úniků smrti jsem ještě neviděl. Hrdinové by měli umírat,ale v tomto filmu mi připadá,že by je neskolil ani Predátor ze stejnojmenného filmu. Mimo efektů můžu jen vyzdvyhnout nápad záchrany lidstva. Ale i tak si tento film 3 hvězdy zaslouží,sice slabé,ale jsou tam. Tečka!!

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Kdybych se na tento film díval v roce jeho uvedení,asi bych dal větší hodnocení. Z dnešního pohledu je ale lehce podprůměrný a svým způsobem i nezáživný. Čekal jsem rozhodně víc. :-(

plakát

Cesta na Měsíc 3D (2008) 

Průměr,který v žádném případě neurazí! Pro děti to není ale vhodný film z důvodu náročnosti tématu.

plakát

Generation Kill (2008) (seriál) 

Tento seriál mě trochu zklamal,asi jsem čekal víc než jen tlachání o ničem a kde čekáte na akci a ona stále nepřichází,škoda,dalo se z tohoto tématu vyždímat více. Ale i tak zlatý střed,zázraky nečekejte!!

plakát

Jenna Loves Diamonds (2008) 

Dobré herecké obsazení, k dokonalosti tomu chybí lepší akčnost!!

plakát

Potraviny, a.s. (2008) 

Doufám, že toto je možné pouze v USA. A doufám že Evropa je v tomhle o něco málo benevolentnější a zákony EU jsou dodržovány, i když jsou mnohdy nesmyslné!!

plakát

Sedm životů (2008) 

Film, kterému by se měly vyhnout citlivky, neboť jim hrozí probrečený den!! :-)

plakát

Arn (2007) 

Filmy na motivy templářů a Svaté země miluji a tenhle film jsem si nenechal ujít. Na můj vkus trochu delší příběh o lásce, kratší stopáž by se nebyla od věci. Začátek trochu utahaný, ale v rámci filmu a děje v pořádku. I tak dávám plné hodnocení.

Ovládací panel

Fanklub

(1)