Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Interstellar (2014) 

dal jsem 4 hvězdy, ..ze začátku to vypadá, jako franšíza Batmana ..ale potom se člověk nechá pohltit dějem - spíš náladami a to se réžovi fakt povedlo...je to tak podané,jak by si každý z nás v duchu přál, zase po dlouhé době "lidský" film od dob Sám doma 1,2,. )) snad první imperialistický ) film co má duši ..je jedno co se děje tam venku, hlavní je co se děje u nás v srdci..to bylo asi poslání toho...jo a vychází to z nedokázané teorie Einsteina a Coopera Thorna ..

plakát

Bez doteku (2013) odpad!

díky erotickým scénám s Vítů vydržíte to hodinové utrpení, kdo jim dává prachy na takový filmy ?))) Ministerstvo kultury néé ? )))

plakát

Out There (1995) (TV film) 

nerozpracovaný scenář, nízký rozpočet, na jedno zkouknutí,... konec odfláknutej a moc rychlej asi jako že za 5 minut se vyřešilo všechno co se řeší běhěm filmu

plakát

Gravitace (2013) 

Asi, za víc než tři hvězdy to nebylo...štval mě Clůny..věčně pozitivně brumlající.... ) .. co odborníci na vesmír ? .Klůny visí na šnůře a nemůže se přitáhnout vcucává ho vesmír ))

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Movie 43.. jediný co stojí zato... hra na fanty 65 tá minuta.. mě pobavila.. jinak typickej barmicvach ))....

plakát

Spiknutí: Echelon (2009) 

4 hvězdy za vklad do mez. boje proti globalizaci ...a velkýmu bratrovi ..divím se že to v americe prošlo ..i když Sheen tam už je provařenej ..

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Verbal ..)) ..tos ještě asi nestih ....Spartacus: War of the Damned (2013) tam ten anal rozjedou hned vod prvního dílu ..))

plakát

Konečná (2013) 

Velké zklamání pro ty, co očekávali velkej navrat Švarcíka....třeba já .. budem se těšit na terminátora..kam chce údajně taky vlézt... Pustte si pobíhajicího důchodce, kerýho z něj tady udělali))) dal bych tři za Švarce , ale nedal sem to..no.je to v podstatě komiks Doktor Justice.)) automobilovej zavodnik se superautem proti zbytku světa, a last defender v podobě šerifa .) nejvíc tam vysírá Lujes Guzman ))

plakát

Čínský zvěrokruh (2012) 

Nezapomínejte že je to pořád čínská lidová republika ...tím je vše řečeno ..po připojení honkongu se zhoršili bohužel všichni i např. Samo Hung....je tam jasná ideová přepjatost..