Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Biografie (3)

Dalibor Herda (střihač / scenárista / režisér)

31.10.2017

Už od mala projevoval zájem o film. Půjčoval si kameru od svého otce a snažil se napodobovat různé režiséry, kterými se inspiroval. Hned po absolvování základní školy si podal přihlášku na filmovou školu ve Zlíně, kam byl také přijat.Dalibor Herda se snaží žít poklidný život. Praktikuje kultivační praxi na zlepšení charakteru a… (více)

DJ Ashba (herec)

04.02.2017

Daren Jay Ashba alias DJ Ashba se narodil 10. listopadu 1972 v Monticellu ve státě Indiana. Jeho rodina se krátce na to přestěhovala do Fairbury ve státě Illinois, kde byl Ashba vychováván svou matkou, poté co jeho otec rodinu opustil. Už od dětství se učil hrát na kytaru a na bicí. V 16 letech se odstěhoval do Logansportu ke… (více)

Norman Thavaud (herec / režisér / scenárista)

08.01.2017

Norman Thavaud (vystupující pod pseudonymem Norman) je Francouzský video blogger a komik, známý zejména díky svým krátkým videím na stránce YouTube.Norman se narodil 14. dubna v Arrasu ve Francii. Jeho matka byla učitelka historie a zeměpisu a jeho otec hlava místní filmové školy. Jako dítě hrál Norman sedm let na saxofon na… (více)

Reklama