Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

365 dní (2020) odpad!

Tak vedle tohoto je i 50 odstínů šedi inteligentní veledílo. To je tak, když se špatná předloha převede ještě do horšího filmu.

plakát

BrainDead (2016) (seriál) 

Velice vtipná satira, která se strefuje do nárůst politického fanatismu a populismu. Na seriálu se mi líbilo, že nešlo o jednosměrnou agitku, ale po zásluze to schytávaly obě strany. A závěrečná pointa, že Red strávil zbytek života s půlkou mozku, ale to mu nepřekáželo v politické kariéře... byla geniální. Pravdivost tohoto výroku vidí člověk denně i v české politice.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Tak tuto pohádku jsem opravdu nezvládla. Asi jsem v sobě neměla dostatek alkoholu. Jen by mě zajímalo, co scénárista při vymýšlení dialogů kouřil.

plakát

Velké horko (2009) 

Střelená, nereálná, ale zároveň velice kouzelná romantická komedie.

plakát

Nemocnice Hope (2012) (seriál) 

Tak takhle tedy rozhodně ne. Jde o opravdu velmi slaboučký seriál z lékařského prostředí a přitom nápad to byl v celku zajímavý a i herecké obsazení se mi původně líbilo. Pravděpodobně na projekt chyběl dostatek financí a vše působí hrozně lacině. Má to takový šedivý, jak s oblibou říkám umakartový, vzhled. Další velkou slabinou je neskutečně špatný scénář a až trestuhodné nevyužití potenciálu herců. Erica Durace je nevýrazná, Michael Shanks nudný a Daniel Gillies děsně otravný, což jsou vlastnosti, na které nejsem u dvojice výše jmenovaných pánů zvyklá. Herectví hlavní ženské hrdinky nemůžu řádně zhodnotit, protož jsem jí kromě této role nikde jinde neviděla, a že je hezká, to opravdu neocením. Závěrečný verdikt: po třech dílech končím a myslím, že se seriál další řady nedožije.