Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 044)

plakát

Kiss 2020 Goodbye (2020) (koncert) 

Bída bída , šeď a zklamání. Na začátku asi hodina nudne vaty ve stylu propagace Dubaje a poté koncert bez šťávy.

plakát

Světlo naděje (2023) (seriál) 

Krasne, pomalu a hlavne lidsky vykreslene postavy i jejich osudy. Velice prijemne prekvapeni ze staje National Geographic. Serial ma delku tak akorat a ve sve druhe polovine ziskava i dobre tempo a napeti. Vyborne hlavni i vedlejší postavy.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Přežít jsem sice viděl, ale tak davno, že jsem vlastně ani nemohl srovnávat. Natočené je to fakt skvěle, člověk má pocit, že je tam s nima. Krásné hory, které však pro ně byly smrticim vězením.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Cage je tu skvely. Nevim, zda bych to dal do kategorie komedie, pousmal jsem se jen 1. Film je to rozhodne originalni a toho si cenim. Je to takovy svěží tvůrčí vítr ve vodách opakovaného.

plakát

Bastard (2023) 

Úžasně natočené historické drama o tom, že život není peříčko, ale pořádné péro. Žádné efekty, za to však pět povozů emocí a za kazdy dávám hvězdičku. Vynikající Mads (jak už u něj bývá zvykem) a k němu i zbylí obsazení. Zaporák jedna báseň. Takhle se mají točit filmy v Evropě a byl bych rád, kdyby i u nás.

plakát

The Punisher - Season 1 (2017) (série) 

1.serie je skvela plna dobrych zapletek, zvratu a zajimavych vedlejsich postav. Od Marvela az nečekané překvapení. Vrele doporucuji.

plakát

The Punisher - Season 2 (2019) (série) 

Po prvni serii, ze ktere jsem byl fakt nadseny a libila se mi vice nez 1.serie Reacher, se dostavilo zklamani. Punisher se stal vpodstate vedlejsi postavou, protoze prostor dostal nesmyslne Billy Russo a jeho zmatecny vyvoj od nevim kdo jsem az po tradicniho zloducha. Zabralo to neskutecne hodne casu a me to fakt nebavilo. Divadelní prehravani a dialogy a casto monology pana Russoa me nudily a motiv jeho nove nabyteho padouchovstvi nejak nemel logiku. Do toho nelogicke jednani pani doktorky "latina co prca jen v neglize" a mame z toho stovky minut, ktere se mohly dat tomu fašistickemu amišovi (vzhledove vypadal jako krizenec Sean Penna a Robina Williamse a prisel mi zajimavy). Frank je tradičně domlaceny jak slama na statku a v maskerne asi prozil vice case nez na place. Je mi to lito, ze po prvni serii, ktera mela fajn zapletky i zvraty to takto zmrvili. Ve druhe rozjeli proti Frankovi 2 zlouny a diky tomu ani jeden nenaplnil ocekavani.

plakát

Vánoční prázdniny (1989) 

Klasicka vanocni komedie plna gagu. Na VHS jsem to videl xkrat. Ted kdyz jsem to videl po letech, tak uz nesmeju tem karambolum, ale sve si tam najdu i tedka.

plakát

Plán pro rodinu (2023) 

Takova ta klasika na sobotni vecer do tv. Ani vas nestve ze to protkaji reklamama pac to nevyzaduje extra pozornost divaka. Tradicni rodinna podivana prospikovana klasickymi klise. Pár usmevnych scen to melo a tak si parkrat rychleji odfouknete nosem a muzete jit spat.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Ackoli Julča neni ma oblibena herecka, tak tady sahla po dobrem filmu. Je to proste fajn natočené. Je tam nekolik nelogickych veci, ale rad je odpustim za fajn dialogy, ktere dokazaly gradovat atmosferu podkreslenou velice znepokojivou hudbou. Jak vidno dobrou atmosferu a "apocalypticky" film se da natocit i bez prehnanych efektu a valecnych vřav. Pianko v jednom domku, kousku lesa a jedne odlehle silnici. Bez hollywodskych hvezd budget klidne do 1 mega usd. Staci napad.