Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 044)

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Herecke vykony famozni a myslim ze se to docka nejakeho oceneni. Jenom ta stopáž, to už bylo moc i na mě. Byt to o hodinu kratší, tak je to na 5*.

plakát

Sound of Freedom (2023) 

Me se to libilo. Poctiva filmarina (gradace pomaleho napeti, neprehnana akce, dobri herci, kamera a hudba) s fajn obsazenim. Jako rodič se na to člověk kouká trochu z jiné perspektivy než člověk bez dětí. Pro mě tedy silný zážitek a poctivá filmarina.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Solidni ulet. Ackoli to bylo sprostejsi nez tlupa dlazdicu u flasky tuzemaku, tak jsem se parkrat docela zasmal. Bylo to proste sproste, ale originalni.

plakát

Ještěr (2023) 

Me to sedlo, krasne minimalisticky zahrane. Skvely Del Torro, dobra kamera a hudba. Prijemne prekvapeni.

plakát

Fotři (2023) 

Bill Burr tady krasne nastavil zrcadlo soucasne spolecnosti v USA. Kdy je kazdy offendet vsim i tim co s nim nema nic spolecneho. Clovek musi byt na Billa trosku zvykly, jinak mu muze prijit jeho vecne nadavani ve vyssi tonine otravne. Kdo je vsak zvykly, ten si to uzije.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Me se to proste libilo. Mnohem vice nez posledni dily Johna Wicka. Nepotrebuju nejake prehnane bodycounty a dokolecka vidět jak hlavni hrdina nekoho drtí. Navic tady měli zdravy usudek. Denzel uz neni nejmladší a tak by akce byla bud kostrbata nebo by tam musel byt dabler. Co si budeme povidat i John Wick na me obcas působil lehce prkenne. Jako kdysi Roger Moore v Jamesi Bondovi uz nemohl byt hbity a rychlý. Diky dobremu uvazeni tak je Denzel spise stealth killer, coz mu svědčí a neubira na teoreticke realnosti. Vyrizeni s sefem mafie mi prislo fajn. Sice jednoduche, ale lepsi nez to zahanet do extremnich boju, kde by Denzel byl opet nesmrtelnym jako tomu bylo u John Wicka... Mene je nekdy vice a v tomto pripade to plati dvojnasob. Za mne tedy Equalizer vyhrava. Krasne prostredi, dobra hudba a super kamera.

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Nakonec po 2 seriich plna nálož. Zacatek byl pro mne, klidneho cloveka, docela tezce pozivatelny. S postupem casu ale clovek chape, ze to toxicke prostredi a cela minulost se nejak vykreslit musi. Takze komunikacni agrese strika na vsechny strany. S kazdym dalsim dilem a hlavne druhou serii to ziskava vice a vice logiky a spojitosti. Postavy maji svuj prostor. Kazdy se Vam dostane pod kuzi. Chce to vyděržat pijonýr a fakt to videt cele. Na konci budete odmeneni grandioznimi dily, ktere ten serial vytahnou k tem vynikajicim. Ja si na zacatku rikal no tsi kraso to je děs to je tak na 3* pokud to vubec dokoukam. Koncim s 5* a jsem rad, ze jsem vydržel.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Po 2 seriich jasnych 5 hvezd. Kazda serie je trochu jina. Prvni mi prisla ze ma vice humoru a druha vice napeti a dramatu. Obe uzasne, se skvelou hudbou, paradnimi postavami a krasnym prostredim.

plakát

Bílý lotos - Série 2 (2022) (série) 

Po 1. sérii, kterou jsme zhltli během pár večerů jsme hned navázali tou druhou. Ze začátku jsme si museli zvykat na nové postavy (krom korpulentní blondýny - ta tu svoji divnoblbost hraje tak skvěle, až mě místy docela srala, ale to byl záměr). Přijde mi, že druhá série ubrala na humoru a přidala trochu více lidského dramatu a napětí. Postavy mi příidou vykreslené ještě o trochu lépe než v té první. Je to zase skvěle vybudované a pocukrované záběry krásného prostředí Sicílie s vynikající hudbou. Finále opět graduje a poslední 2 díly to ženou celé zase k jistým pěti hvězdičkám. Už teď se těším na třetí serií, ať už ji umístí kamkoli na světě.