Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbené filmy (8)

Titanic

Titanic (1997)

Tento asi nejznámější film světa pro mě patří k filmům číslo 1. Skvěle a hlavně kvalitně zfilmováno, vizuální i zvukové efekty jsou dokonalé, příběh je skutečně krásný, herecké výkony bez chyby.. Cameron si dal vážně záležet a to se mu vyplatilo. Podařilo se mu přenést na plátno nestárnoucí příběh o Titanicu - film, kterému se nedá nic vytknout a k dokonalosti nemá daleko!! ;)

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Úžasné... Nevím, co dál psát, protože vše podstatné už asi bylo řečeno. Snad jen, že pokud si ani po tomto nezamilujete Johnnyho Deppa, jde to s vámi s kopce. Film mě bavil a ani po každém novém shlédnutí mě neomrzí. Banda povedených pirátů, kterým se vždycky všechno podaří, je asi můj šálek čaje. Uznávám, že film občas nemá kdovíjakou úroveň nebo hlubší smysl, ale když chcete na dvě hodinky vypnout a pustit si něco úžasně výpravného a zábavného, je tohle to nejlepší. A herci už nemohli být vybráni lépe... Já dám klidně i 100%. :-) (Tento film i jeho další (zatím) 3 pokračování mám ráda všechny zhruba stejně. Do oblíbených ale dávám z nedostatku místa jen jedničku. Za mě určitě platí: oblíbená jednička = oblíbené i ostatní filmy.)

Walk the Line

Walk the Line (2005)

Musím se přiznat: před shlédnutím filmu jsem Johnnyho Cashe a jeho písničky znala jen matně. Film mě ale skutečně oslovil, přitáhl moji pozornost na pro mě dosud neobjevené hudebníky a znovu jsem se díky němu přesvědčila, kolik skvělé muziky na světě je. Kromě toho mám ráda životopisné filmy, tedy takové, které popisují skutečné životy skutečných lidí, a když je to navíc spojené s hudbou, je to něco pro mě. :-) Atmosféra filmu byla úžasná, stejně jako herci - Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon a nejen oni.