Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (170)

plakát

Big Lebowski (1998) 

Dude je opravdu nechutný týpek, co? Doma bych ho mít nechtěla, ale přes plot bych ho pozorovala od rána do večera! Jedna z mých oblíbených pohodovek, rozhodně.

plakát

Hooligans (2005) 

Ačkoliv jde tenhle film obsahově úplně mimo mě, přesto se mi hodně líbil. Pojetí "násilí hrou" tomu dodávalo pro mě velice zvláštní atmosféru. Režisér tu mimojiné zavedl sondu hodně hluboko do útrob fotbalových hooligans a tím mi odhalil něco dříve nepoznané a fascinující svojí extrémností. Velký dík za rozšíření obzorů!

plakát

Drž hubu! (2003) 

Tak tenhle film je dokonalá pastva pro vyznavače francouzského filmu, mezi které se počítám. Nepřekonatelný francouzský humor doplněný neuvěřitelně trefnými střihy - naložilo mi to jako už dlouho nic!

plakát

Sex a Lucía (2001) 

Jedinečná, zvláštní atmosféra filmu.. Říkáte si: Je to sen? Zdá se to někomu? Ne, nezdá. Tak se to prolíná s Lorenzovou knihou? Je to jeho fantazie? Není. Je to celé realita, od začátku do konce. Se všemi bolestmi, rozkošemi, útěky a setkáními. Je to o múzách. A také o snílkovi, který zásadním způsobem zasahuje do života svých múz, bere si jejich duše a skládá z nich tu svoji. Pokaždé, když si Sex a Lucía pustím, odlétnu někam strašně daleko, stejně jako v tomto komentáři :).

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

Srovnáváte nesrovnatelné, přátelé, pokud v tomto díle hledáte cokoliv z předchozích, jakoukoliv návaznost či podobnost. NENÍ to pokračování jedničky a NENÍ to v žádném případě prvoplánová slátanina stupidních vtípků. Když tu čtu vaše názory, mám tendence se filmu zastávat, ale ono vůbec není třeba. Alain Chabat si svým svérázným pojetím snímku určuje publikum sám, čekatelům na pokračování jedničky se vysmívá do očí a v každé scéně dává najevo, že se baví především on sám. Znovu opakuji, že NIC v tomto filmu není prvoplánové a tomu, kdo si dal tu "práci" a věnoval trochu své pozornosti i menším (většinou nevyřčeným) detailům, dal Alain Chabat jedinečnou příležitost skvěle se bavit s ním a všemi ostatními. Patří mu můj velký dík za velice vtipnou, inteligentně zpracovanou nezapomenutelnou podívanou. Sakra prostě si pořádně zahulte a nezapomenete taky!!!

plakát

3-iron (2004) 

Mám ráda, když někdo dokáže zachytit krásu.

plakát

Sexuální rekonstrukce (2003) 

Dokonalost má jméno Pravda. Výjimka potvrzující pravidlo: Nadužívání NEZPŮSOBUJE znecitlivění.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Ženský tohle MUSÍTE vidět!!! Opancéřovaný káry, vytuněný kokpity, napalm, aktivovaný lebky, rozmašírovaný hlavy, řev kulometů, hvězdice, řetězy, všechno snímáno patnácti kamerama, zpomalený záběry, blonďatá vychcaná bestie a pár ostrejch sexykočiček. A hlavně - žádný zbytečný kecy. Bože!! Přesně moje krevní skupina, urvala bych si koule, kdybych je měla! A tělo pana Stathama? Jo, přemluvili by mě.

plakát

Zajatci (1994) 

Ukazováček zasunutý v ústech odzbrojujícího Tima Rotha jistě netajil dech jen samotné ztracené Julii, jsem si naprosto jistá.. :)

plakát

Zafir (2003) 

Asi protože nemám potřebu masírovat si svý pošramocený intelektuální ego na rodinných filmech, které běží o 10. hodině dopolední, musim říct, že v rámci kategorie, do které tento film nepřehlédnutelně spadá, se mi to líbilo hodně.