Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (170)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Omlouvám se filmu, že jsem ho tu přejmenovala na Dobrovolné znásilnění Benjaminem Buttonem. Dojem dokonalosti a preciznosti tentokrát přebila obrovská míra laskavosti, milýho humoru a taky až hmatatelná beznaděj a obyčejný strach ze stárnutí. Myslim, že líp, než nechat krásnou ženu stárnout vedle mládnoucího Pitta, tyhle pocity David Fincher snad ani vystihnout nemohl :)

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Hm, taky za tři. Zřejmě mi vzniká averze k současným americkým filmům, precizně a dokonale zpracovaným do nejmenšího vizuálního i dějovýho detailu. Asi je to postavený na hlavu, ale mě tohle nudí. Jít do kina a dopředu vědět, že to bude perfektní. Tentokrát na to u mě Coen bros. dojeli (do budoucna na to zřejmě dojedu já). Film perfektní, smích samozřejmej a pokrčení ramen na otázku "Tak co??" ... Na sobotu mam domluvený dobrovolný znásilnění Benjaminem Buttonem :)

plakát

Bimboland (1998) 

Ale jo. Popelka je manipulant a bimbogirls Jane Austen Book Club naruby. Pihatá Aure je skvostná a víc nepátram, neni důvod, bavila jsem se.

plakát

Váha vody (2000) 

Nenašla jsem spojitost, nenašla jsem poselství, tak jsem si rozvrtala aspoň jednotlivý charaktery a vychytávala podivný křižovatky jejich vztahů. A to mi bavilo dobře.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Ženský tohle MUSÍTE vidět!!! Opancéřovaný káry, vytuněný kokpity, napalm, aktivovaný lebky, rozmašírovaný hlavy, řev kulometů, hvězdice, řetězy, všechno snímáno patnácti kamerama, zpomalený záběry, blonďatá vychcaná bestie a pár ostrejch sexykočiček. A hlavně - žádný zbytečný kecy. Bože!! Přesně moje krevní skupina, urvala bych si koule, kdybych je měla! A tělo pana Stathama? Jo, přemluvili by mě.

plakát

Pink: Live at Wembley Arena (2006) (koncert) 

Waaaaauu! Svíjející se pokérovaná žížala, stehna jak řeckej zápasník, vychlastanej sexy chraplák a hračičkovskej rapl v oku - kombinace jako hrom!! Per je tam, brouku, tyhle monstr šaškárny i akrobatický kejkle, hraješ si, umíš to, tak prodávej a posaď na prdel všechny, co by tě snad ještě chtěli zařadit sem nebo tam.

plakát

Zajatci (1994) 

Ukazováček zasunutý v ústech odzbrojujícího Tima Rotha jistě netajil dech jen samotné ztracené Julii, jsem si naprosto jistá.. :)

plakát

Shirley Valentinová (1989) 

Já viděla krásnou, lascívní babu! ..Tahle baba pochopila, že fakof od přítele má v životě stejnou funkci jako povzbuzení od nepřítele - usnadňuje uvědomit si vlastní hodnotu. Shirley pochopila, vynásobila nevyčíslitelnym a zúročila. S grácií, elegancí a nesmírně vyrovnaně tam kopla vzteklou a pokud neubrala, úročí dodnes.

plakát

Zafir (2003) 

Asi protože nemám potřebu masírovat si svý pošramocený intelektuální ego na rodinných filmech, které běží o 10. hodině dopolední, musim říct, že v rámci kategorie, do které tento film nepřehlédnutelně spadá, se mi to líbilo hodně.

plakát

Musím tě svést (2002) 

Škoda, že notorický opovrhovač Kraus dával najevo i opovržení filmem, ve kterém sám hraje. To si pak říkáte, jestli nejste opovrženíhodní i vy, když se - stejně jako já - dodíváte až do podivného konce.