Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (170)

plakát

Opilí slávou (2006) 

Nejde mi psát o filmech Toma DiCilla. Mohla bych se ale hodiny šťourat v jeho postavách a přitom se do každý z nich zamilovávat. To jako jo.

plakát

Štastné konce (2005) 

Pohádka tisíce a jedné lži. A manipulace. Hnus, jenže lidskej, každodenní a přirozenej. Chvílema jsem měla pocit, že Catherine Keener neměla čas, a je to dobře, ač ji mám ráda. Protože dívat se na Lisu Kudrow byl zážitek.

plakát

Výlet (2002) 

Některý český filmy se fakt vyplatí, i mně, letitýmu odpůrci - třeba zrovna Výlet. Nevim, jestli je to Alicí Nellis nebo tím, že roadmovie mě prostě berou. Já bych na tenhle výlet strašně ráda vyrazila s nima, jako zúčastněnej pozorovatel bych se za nima táhla jak smrad a spokojeně se pásla na jejich radostech i starostech.

plakát

Život s Helenou (2004) 

Fuj to bylo milý! Mimochodem máloco je tak sexy jako chlap, který se vám dívá do očí a říká, že je sexy. Bavila jsem se čím dál víc a čím dál líp a nijak zvlášť mi nemrzí ani nepřekvapuje, že jsem byla ušetřená detailních rozborů dětských duší po tom, co prožily. Jednu hvězdičku bych nejradši dala i sama sobě za to, že jsem se vykašlala na všechny tyhle komentáře a dala tomu šanci. A že se mi to sakra vyplatilo.

plakát

Žít po svém (2005) 

Vše o Jennifer, která mi z filmu svojí nadprůměrnou krásou udělala jen průměrnou podívanou, bylo řečeno. Takže už jen dodam, že život je boj, tak ahoj.

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Protože je to provařená klasika a já mám provařenou klasiku ráda. Žije si svym životem, nezávislá na kvalitě, žánru ani stáří. Žádný jiný důvod to nemá - ani Marilyn, ani Tonyho, ani Jacka.

plakát

Metoda (2005) 

Musela jsem se usmívat při vzpomínce, jak mě kdysi u přijímacího rozhovoru rozhodilo, že musím mluvit přísně spisovně.. 4* za to dokonalý všudypřítomný psycho, který se ležérně opíralo o zeď v každym okamžiku v každej místnosti.

plakát

Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) (seriál) odpad!

Lena Headey (TA Lena Headey z mýho Aberdeenu??) hraje Terminátorovo manželku nebo co to je v týhle stupiditě??? To bolí.

plakát

Transamerika (2005) 

Tohle je vyprávění o transpakárně a zranitelnosti,o touze a potřebě být někdo - nikoliv něco. O nechuti být otcem a neschopnosti být matkou a především o neovlivnitelné funkčnosti tzv. vlastní krve. Odvyprávěno s milým humorem, šarmem, lehkostí a nenuceností - a právě proto tak úderné. Ještě nikdy jsem neviděla tolik lidský film, to vím jistě.

plakát

Jen blázni spěchají (1997) 

Jo jo, láska - "tisíckrát obehrané téma, klasická obehraná nuda,ničím původní a přínosné" a tak dál a tak dál.. Z každýho příspěvku tady by se dala vytáhnout minimálně jedna definice. A i proto, že jsem ještě další tři dny nechodila s broukem v hlavě a nevytáhla deset cigaret na zklidnění, se mi to líbilo. A ani já se za to nestydím, freddy.